Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Finnes det noe liknende som Trinny's multi purpose makeup?

#1

IzziCreo sa for siden:

Izzi burde egentlig gått inn på Spør-og-lær-forumet for nå beveger hun seg innpå noe hun overhodet ikke kan noe om :nemlig:

Jeg har sett endel på Trinny sine videosnutter på FB og Insta lately (det er hun Trinny fra Trinny & Susannah som var poppis make-over program for noen år siden). Hun har visst startet sitt eget makeup merke som heter Trinny London, og i noen av disse videoene så drar hun frem noen av disse shimmer-fargene som kan brukes til både lepper og kinn f.eks. Jeg tror faktisk hun bruker de som øyeskygge også. Jeg digger sånn enkle greier hvor man kan freshe seg opp uten å legge full makeup, og har egentlig lyst til å kjøpe f.eks. stacks. Meeeen selv om de har sånn "test dine farger og så finner vi den perfekte komboen for deg" så er jeg redd jeg kjøper feil kombo. Litt dumt med andre ord. Jeg tror ikke man kan få kjøpt disse i Norge, men kanskje noen vet om noe liknende?

Om ikke dere vet, så får jeg spørre mannen til kompisen min. Han er makeupartist, men jeg ser for meg både sjokket, forferdelsen og skrekken all over his pretty face når jeg sier at jeg vil ha "one gloss for my whole freaking face" :knegg: Om ikke annet så kanskje han lukker øynene for konseptet, og hjelper meg med å finne fargekomboen jeg kan ha :nemlig:



#3

Karamell sa for siden:

Ja, jeg har to farger som ble kjøpt på en nettbutikk en sommer, jeg tror de var summer editions. Bruker de på kinn og lepper og litt over øynene på sommerstid når jeg ellers ikke trenger så mye sminke.

Må ta meg en tur ut på badet å se da.


#4

Karamell sa for siden:

Den er fra Makeup Mekka og heter Kiss and blush, men jeg jeg finner den ikke på nettsiden deres.





#8

Benzo sa for siden:

stacks. Meeeen selv om de har sånn "test dine farger og så finner vi den perfekte komboen for deg" så er jeg redd jeg kjøper feil kombo. Litt dumt med andre ord. Jeg tror ikke man kan få kjøpt disse i Norge, men kanskje noen vet om noe liknende?
[/QUOTE]

Jeg har lip2cheek, de som er matte. Kjøpte kun ut fra veilederen på nett og de passet meg perfekt. Du har flere "album" hvor du kan sammenligne dine farger med andres og det skal godt gjøres og bomme totalt. Jeg er veldig fornøyd med produktene, har både skygger, kremer og concealer...elsker at de kan stackes. :ja:


#9

IzziCreo sa for siden:

Ååå, så herlig! Mange svar!

I all juleshoppingen så hoppet jeg bare i det og tester ut Trinny sine. Jeg kommer meg jo høyst sannsynlig ikke til butikk med det første, så da var det liksom litt hipp som happ hvor jeg handlet.

Jeg valgte singles i første omgang, og kjøpte i et par omganger, for da holder jeg meg under 350,- grensen (trodde den var borte, men det stod nå vitterligen det på tolletaten sine sider at de fortsatt bruker den). Jeg betaler gjerne mva, men det er alltid til avgiftene på toppen som er kjipe.

Nei, jeg har ikke klart å finne Trinny sine produkter i Norge, så du må nok kjøpe over nett.

Så flott at du har god erfaring! Ja, når jeg tittet rundt på de ulike produktene, så så jeg alle eksemplene de har på hvordan fargene funker på ulik hud. Og de fargene jeg har valgt meg tror jeg er rimelig sikre for min del. Og så får man med tre ulike prøver på hver bestilling. Det er jo virkelig supert, for da valgte jeg meg prøver på de fargene jeg var litt usikker på, men som jeg tror kan være smashing.

Jeg kjøpte singles nå, men alle kan stackes ikke sant? Sånt sigger jeg også. Blir så jo enkelt å oppbevare. En av de jeg kjøpte nå var en duo dings T-Tones eye2eye. Da får man to komplimentære farger i en, og for meg som ikke bruker masse sminke, så er det supert!


#10

Benzo sa for siden:

Ja, er de i samme type krukke kan de stackes. Jeg har concealer, to lip2cheek, øyeskygge og en annen dings og alle festes sammen.


#11

IzziCreo sa for siden:

Nydelig!

Jeg har ikke turt å kjøpe noe ansiktskrem/concealer/BB ennå siden jeg har rosacea, så tester ut de testerne jeg får med for å se om jeg tåler det.

Og altså; varene blir levert på døren i morgen den dag. Imponerende!


#12

Anikka sa for siden:

Jeg har også fulgt Trinny på nett en stund og har veldig lyst på noen av produktene, særlig lip to cheek, men har ikke våget å bestille, da det høres ut til å bli så dyrt med toll og slikt. Er helt fersk på handel fra utlandet. Er det slik at man slipper fortolling og/eller moms dersom man handler for under 350 kr?

Jeg har prøvd meg på flere andre kremvarianter som man får tak i her til lands, deriblant de fra Makeup Mekka over. Er bare middels fornøyd med dem, det er noe med konsistensen som jeg ikke helt liker. Derimot har jeg kjøpt en kremblush fra Fenty Beauty i fargen Summertime wine som er helt fantastisk, bruker den på leppene også. Den ser mørk ut, men blir veldig naturlig.


#13

Karamell sa for siden:

Fenty virker å ha bra produkter. Så langt har jeg bare en concealer fra Rihanna, men kan godt bli mer.


#14

Benzo sa for siden:

Jeg har både BFF og BFF-De-Stress, men bruker aller mest BFF, den dekker ikke noe særlig, gir bare jevn farge og glød. Elsker den! Lukter digg, veldig drøy (1 pump er nok) og det føles ikke som at du har på noe annet enn fuktighetskrem og legger seg ikke i rynkene. Whats not to like. :D


#15

IzziCreo sa for siden:

Å, det høres bra ut! Jeg får med testere på BFF cream SPF 30 (light) og BFF Rebalance (Ava) ser jeg, så det blir bra.


#16

Benzo sa for siden:

Blir spennende å høre hva du synes, jeg er i hvert fall veldig fornøyd.


#17

Pappalille sa for siden:

Nå er det jeg som er nysgjerrig på disse produktene. Har du fått dem Izzi?


#18

Karamell sa for siden:

Jeg har bestilt i dag.

Ble to øye-ting og en lips to cheeck + noe magic blur eller hva det het. Og så få jeg også free samles. Spennende.


#19

Karamell sa for siden:

Nå kom jeg på toll. :humre: Jaja. Vi får vel se.


#20

IzziCreo sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd! Fargene passet perfekt så null stress den analysebiten. Har tenkt å kjøpe mer :humre:


#21

Daisy sa for siden:

Jeg har siklet på dette lenge. Må få gongen ut altså. Gikk greit m tollgebyr når man bestilte under 359?


#22

IzziCreo sa for siden:

Jeg holdt meg under grensen, og heller bestilte i flere forsendelser.


#23

Benzo sa for siden:

Jeg glemte hele tollen og fikk seff regning på det....grrrr. Men, det er superrask levering og produktene varer i en evighet.


#24

Martis sa for siden:

Jeg har jo selvfølgelig vært inne på linken og sett og nå drukner jeg i reklame på face… er veldig fristet både på den som glatter ut porer og noen leppe blush greier. Er det altså fortsatt en momsgrense? Trodde det ble fjernet?


#25

Benzo sa for siden:

Jeg måtte betale 157 i mva + toll.


#26

Karamell sa for siden:

Pakken min skal være sendt!


#27

Benzo sa for siden:

Ja, det går fort!:D


#28

sindrome sa for siden:

Ble den ikke fjernet i et år og så innført igjen av en eller annen grunn? Et kompromiss i ett eller annet statsbudsjett?


#29

Karamell sa for siden:

Den fikk jeg også prøve på, og likte den godt! Jeg har brukt noe lignende

Den der blur.skin-greia er jeg mer usikker på. Virker ikke drøy og jeg har fremdeles rynker.:eek: Må være fotoshop. :nemlig:

Og, ja, måtte bate ganske mye toll. 424,- faktisk.


#30

Benzo sa for siden:

Jeg kjøpte også den blur`n...usikker på effekten, må prøve den litt mer. BFF eye er genial. Den kjøper jeg igjen!


#31

Karamell sa for siden:

Jeg har mottatt pakke nr 2 og selv med kun ett produkt ble det rundt 300 kroner i toll. Det var BFF.

Og så har jeg i natt (:sparke: ) bestilt to runder til, håper de slipper toll. Det er en pakke med en duo-T med med øyeskygge og en pakke med singel metallisk øyeskygge (Eyetallic).

I dag har jeg på meg en prøve fra BFF Rebalance, den for oily sin, og den var ganske dekkende, men fin. I morgen skal jeg prøve den tuben med BFF SPF 30 som kom i helgen.


#32

Benzo sa for siden:

Kjipt med så mye i toll. Tror jeg satser på en London tur etter hvert. :knegg:


#33

Charlie sa for siden:

Er det toll eller er det mva dere betaler?

Har selv nylig fått en stoor pakke med klær for tusenvis av kroner fra England, betalte ikke et rødt øre «ekstra». Men mulig de var VOEC-registrert, eller noe sånt? Skjønner ikke helt hva som er innenfor og utenfor ifht avgifter.


#34

Karamell sa for siden:

PÅ kvitteringen jeg har på epost står det "Kvittering for toll/moms".


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.