Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Førjulsgave til skolen

#1

IOA sa for siden:

Minstemann sin barneskole har vært helt eksepsjonelt flinke til å informere gjennom hele pandemien, men særlig nå i høst. Jeg lurer på om rektor i det hele tatt har sovet siden november, for de sender meldinger og oppdaterer hjemmesidene på helt ukristelige tidspunkter, og sørger for at alle foresatte blir godt ivaretatt, og at vi føler oss sikre på at vi får den informasjonen vi skal og må ha.

Jeg har lyst til å vise at jeg setter pris på det, og at jeg ser den enorme jobben de har gjort. Jeg tenkte å levere en liten hilsen, men klarer ikke å komme på noe annet enn innpakka godis av typen twist. Hva ville feks dere lærere her inne sette pris på?


#2

Observatøren sa for siden:

Klementiner! Til avveksling fra all sjokolade, evt fruktkurv eller noe friskt.

Og på vegne av lærerstanden - takk. Det er veldig hyggelig å bli satt pris på.


#3

tink sa for siden:

Forstår det slik at du ønsker en påskjønnelse til personalet generelt? På vår barneskole har de i flere år samlet inn penger til diverse større lekeapparater som rutsjebane for småskolen, ballbinge eller liknende. Men det går jo ikke primært til de ansatte da.


#4

Lyppa sa for siden:

Vi fikk gave i fjor, det var klementiner og en pepperkakeboks med et hyggelig kort.


#5

Charlie sa for siden:

Synes generelt at det som ofte blir satt mest pris på, er kort som forteller litt utfyllende hva man setter pris på hos mottaker. Klementiner og twist høres begge deler coronavennlig ut. Eller en liten eske med klementiner, og drysse twist over?


#6

IOA sa for siden:

Tusen takk for innspill! Det er bare fra meg, så lekeapparat blir litt i overkant. :knegg: Tror jeg går for Charlies forslag, med klementiner og twist. Og et hyggelig kort, såklart.


#7

veobra sa for siden:

Jeg hang slik på døra til klassen en gang. De ble veldig glade. Sa de iallefall. :knegg: vet jo selv at jeg hadde satt pris på alt mulig. Twist og klementiner må være perfekt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.