Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den beste håndkremen til knusktørre barnehender

#1

frukt sa for siden:

:vilha:


#2

dharma sa for siden:

Datteren min foretrekker ett tykt lag med utroligsalve og eksemhansker over natten.

Ellers så liker jeg Cerave sin håndkrem, trekker fort inn og er uparfymert.


#3

IzziCreo sa for siden:

Jeg sliter enormt med dette, og endelig så har jeg funnet noe som får meg helt i mål!
Lush sin Lemony Flutter smøres raust på ved leggetid. Det er egentlig en neglebåndskrem, men funker utmerket på annen tørr hud også. På dagtid bruker jeg Sweet Wild Orange. Den trekker fort inn i huden og gir meg nok fukt gjennom dagen. Stort pluss for barnehender at det ikke er noe ulumske tilsetningsstoffer etc i Lush sine produkter.

Jeg liker også Boots sin Laura Ashley håndkrem. Den trekker veldig fort inn i huden. Og L'Occitane sine er også gode. Men som sagt så er det ingen som har fått meg helt i mål annet enn Lemony Flutter på nattestid. Da er jeg ikke så avhengig av hyppig smøring på dagtid, og det er godt.


#4

Fersken sa for siden:

Agrysan. :nemlig:


#5

C3PO sa for siden:

Jeg kjøpte Locobase ifjor vinter på apoteket etter å ha lest om det her inne. Det funket veldig bra - og minsten opplevde rask bedring.



#7

Nera sa for siden:

Jeg ville ikke brukt noe med sitrus, lavendel eller karbamid på såre, tørre hender, for det kan svi voldsomt. På minste har vi brukt håndkremen fra Neutrogena (uparfymert med rød kork) med fordel. Han har atopisk eksem, og nesten alltid småsår etter kløing på henvene


#8

apan sa for siden:

Jeg bruker Locobase på lillebror. Kjøper sånn bøtte. Det er billigst.


#9

IzziCreo sa for siden:

Viktig å tenke på. Jeg var superskeptisk til de to fra Lush som hadde sitrus i seg av samme grunn som du nevner, men jeg fikk heldigvis prøvd de først og ingen reaksjon whatsoever (og jeg reagerer også på veldig mye, selv produkter for sensitiv hud).


#10

Malama sa for siden:

I bruker locobase. Godt lag. Og eksemhansker.
Og ved behov kortison (lovoid somregel) først. Det oppstår eksem straks det blir kaldt ute, oppå hendene på begge jentene. Eldstemann har ikke fått det på et par år.


#11

Pingis sa for siden:

Her er det også Locobase som gjelder, vi bruker repair-versjonen. Bare på kvelden, da, den er innmari feit og seig, men da er hendene til gjengjeld fine igjen på morgenen. Bruker den på leppene også.


#12

Malama sa for siden:

Det kveldstid vi også smører. Og med hansker Ford er blir smurt tykt. Da er hendene relativt myke neste dag. Men hopper vi over en dag så blusser eksemet opp


#13

millact sa for siden:

Enig. Locobase repair. Smør dem når de legger seg. Kremen er fet.


#14

Karamell sa for siden:

Eldste hadde eksem som liten og det holdt vi i sjakk med Aderma Exomega, husker jeg. Nå har han fått samme eksem igjen, pga mye spriting og vaksing i jobben og har fått seg en krem av legen. Dermavat.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.