Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pakkemysterie


#2

liefje sa for siden:

Så utrolig herlig at de gjør sånt. Norge og posten altså <3


#3

tink sa for siden:

Da har jeg lest gjennom, men finner ingen kjente navn.


#4

Nenne sa for siden:

Jeg skvatt til og lurte på om jeg hadde en pakke på avveie, men det har jeg altså ikke.


#5

Syrinx sa for siden:

I fjor var jeg sikker på at jeg løste en pakke. Et ganske spesielt navn kombinert med relasjon og by i utlandet, jeg var sikker på at jeg seilet inn som redningen. :knegg: Sendte melding til de jeg trodde skulle ha gaven, ikke til posten, og det var like greit for jeg tok feil. Men det kunne jo vært. :)

Hva gjør posten med gavene som er eierløse når jula er over? (Og andre pakker som ender hos dem uten avsender eller eier.) Vil tro de går til en god sak. Noen som vet?


#6

Charlie sa for siden:

Fra Postens leveringsvilkår:

4.8 Ikke-leverbar postsending
Posten har et godkjent system for forsvarlig behandling av ikke-leverbar postsending, og kan åpne ikke-leverbar postsending for å identifisere avsenderen eller postmottakeren.
Posten vil oppbevare ikke-leverbare postsendinger med følgende tidsfrister:
uregistrert, ikke-leverbar postsending i minst seks måneder
registrert, ikke-leverbar postsending i minst tolv måneder.
Posten kan selge ikke-leverbar postsending etter utløp av tidsfristene angitt over. Nettoutbyttet av salget skal utbetales til den som melder seg innen ett år etter at salget har funnet sted og godtgjør å ha krav på beløpet.
Postsending, som etter Postens vurdering ikke har salgsverdi eller av andre grunner ikke bør legges ut for salg, kan tilintetgjøres etter utløpet av fristene angitt over.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.