Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vaske fiberdyne med suksess?

#1

Fintdethei! sa for siden:

Har en klumpete fiberdyne i hus, kan den reddes? Har vaskemaskin og tørketrommel med stor kapasitet. Har også høye strømpriser, så kanskje forsøket koster det samme som en ny?

Del deres suksesshistorier om dette spennende temaet!
Og om noen har noensinne lykkes med å vaske en pute på tilsvarende måte, så del gjerne trylleformelen.


#2

Malama sa for siden:

Har vasket dyne mange ganger. (hatt barn som var sengeveter) kan ikke huske spesielt at den var klumpete da. Mest våt ;)

Men vi vasket og hang over trappe-rekkverket til tørk. En periode hang det dyne der konsekvent. Vi bare byttet på, virket det som.

Suksess i form av at dynene er i bruk enda.

Jeg har ei boblejakke med syntetisk for hvor alt foret her falt ned i nedre halvdel av jakka. Den skal testes ut settes for det du tenker, vask og trommel med baller.

Tror nok ikke det kommer på samme pris som ny dyne, selv med høye strømpriser, men klart, det er jo risikoen for at det kommer i tillegg til prisen for ny dyne, for som sagt. Våre kan jeg aldri huske var klumpete. Og puta mi som er det. Den blir aldri bedre tror jeg. (billig. Og utslitt gammel)


#3

-ea- sa for siden:

Pleier å vaske hodeputene mine jevnlig. Tromler dem ilag med et par trommelballer og gjerne et lite håndkle for balansens skyld (nymoderne maskiner er jo så nøye på det :himle: ). Aldri prøvd med dyne pga for liten plass i maskinen.

Sjekket pris på renseri/vaskeri for en tid tilbake, tror det kosta noe over trehundre å la dem vaske den.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Nå er dyna i maskinen. I’ll keep you posted…


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.