Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags votter strikker jeg til en ung mann?

#1

veobra sa for siden:

Jeg har en aldeles nydelig kollega som jeg har lyst til å gi noe til. Det eneste jeg kommer på er at jeg kan strikke et par votter i jula. Jeg tror ikke rekker ikke å gjøre dem ferdige før jul selv om det hadde vært det hyggeligtste. Hva liker unge menn rundt 30? Jeg tenkte på selbuvotter selv om jeg har brukt veldig langt tid på et par nå på pinne 2,5. Jeg tror jeg må finne noe som går litt raskere. Jeg strikker ikke så fort når det er mønster hele tiden.

Noen som har tips til andre votter? Jeg har oppskrift på noen på pinner 5 i vams eller fritidsgarn. Det er litt kjedelig med ensfarget. Jeg skulle gjerne funnet noe midt mellom selbuvotter på 2,5 og ensfarget fritidsgarn, men er helt blank.


#2

celebelen sa for siden:

Jeg har strikket og tova votter i Ask, da bruker jeg pinne 4,5. Stort sett ensfarga til menn og gutter, men det går jo f.eks. an å legge inn noen striper på vrangborden.


#3

Frøy sa for siden:

Hva med Bernie votter




#6

polarjenta sa for siden:

Enten ensfargede eller dersom han har noen ting som opptar han, feks et fotballag han heier på, eller om han er veldig glad i katter, hunder osv. Moren min har f.eks strikket votter med kattemønster til en i samme alder.


#7

veobra sa for siden:

Ensfarget og tova er veldig fint. Det er sant det. Da er det til og med mulig å bli ferdig til jul. Det må slett ikke være kjedelig heller.

Disse hadde passet veldig fint til vedkommende.

De var veldig fine. Fikk lyst på til meg selv også. :knegg: Militærgrønn eller noe mørkt i den dur passer godt på en mann også.

Litt usikker både på interesser og ikke minst mine ferdigheter på noe avansert. Logoen på jobb hadde vært mulig, faktisk. Usikker på om jeg får til å lage det pent.


#8

Camomilla sa for siden:

Tova Mariusvotter.


#9

Fløyel sa for siden:

Mini på 19 bruker kun de jeg har strikket til han, har i mørkeblått og svart.

Disse strikkes på tykke pinner, med tykt garn på et par kvelder.
www.sandnesgarn.no/tovapaaskevotter


#10

~TM~ sa for siden:

Kaldt som faen-votter?



#12

veobra sa for siden:

Jeg har landet på tova mariusvotter. Har valgt noen grønne farger som jeg håper passer. takkfor mange fine tips, jeg noterer på lista. Votter er taknemlige prosjekter.


#13

veobra sa for siden:

Mariusvottene ble veldig fine. Har nå flere par på lista, fant ut at disse passet til flere.


#14

Musemus sa for siden:

Disse fikk mannen til jul, og var storfornøyd!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.