Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken saus til saltkjøtt?

#1

Myrsnipa sa for siden:

Lager saltkjøtt og kålrabistappe i dag. Hvilken saus skal jeg ha til det? Regner med at jeg kan bruke kraften, kanskje bare kraft?


#2

Zip sa for siden:

Jeg hadde nok brukt bare kraften.

Misunnelig på maten til Myrsnipa


#3

Sitron sa for siden:

Er ikke vant med saus til det jeg heller. Bare raspeballer og sirup. :slurp:


#4

Myrsnipa sa for siden:

Sirup?

Hmmm. Bruker bare kraften jeg..


#5

Sitron sa for siden:

På raspeballer, altså.


#6

Fara sa for siden:

Bruker også bare kraften. Eller så kan man servere ertesuppe ved siden av.

Hmm, lurer på om jeg koke det i helga. Mamma og pappa kommer på besøk.


#7

Myrsnipa sa for siden:

Kraften min var altfor tynn. Har brukt for mye vann. :mumle:


#8

Fara sa for siden:

Men skal kraft være tykk?


#9

Azi sa for siden:

Hva med løksaus? Enten brun eller hvit..Men om det er komler du lager så holder det jo med smelte smør! :)


#10

Vimsen sa for siden:

Løksaus, ja!


#11

Muskat sa for siden:

Å det er så godt, jeg fikk vann i munnen nå. :nam:
Vi bruker bare kraften. Det vil si de andre bruker kraften, jeg spiser bare kjøtt, potet og kålrabistappe. Stappen er saus nok for meg.

Kraften pleier forresten å være ganske tynn gjør den ikke? Kanskje det går an å spe med litt meljevning hvis du vil ha den tykkere.



#13

Vimsen sa for siden:

Vi skal lage nachos i kveld.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.