Myrsnipa sa for siden:
Lager saltkjøtt og kålrabistappe i dag. Hvilken saus skal jeg ha til det? Regner med at jeg kan bruke kraften, kanskje bare kraft?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Myrsnipa sa for siden:
Lager saltkjøtt og kålrabistappe i dag. Hvilken saus skal jeg ha til det? Regner med at jeg kan bruke kraften, kanskje bare kraft?
Zip sa for siden:
Jeg hadde nok brukt bare kraften.
Misunnelig på maten til Myrsnipa
Sitron sa for siden:
Er ikke vant med saus til det jeg heller. Bare raspeballer og sirup. :slurp:
Myrsnipa sa for siden:
Sirup?
Hmmm. Bruker bare kraften jeg..
Sitron sa for siden:
På raspeballer, altså.
Fara sa for siden:
Bruker også bare kraften. Eller så kan man servere ertesuppe ved siden av.
Hmm, lurer på om jeg koke det i helga. Mamma og pappa kommer på besøk.
Myrsnipa sa for siden:
Kraften min var altfor tynn. Har brukt for mye vann. :mumle:
Fara sa for siden:
Men skal kraft være tykk?
Azi sa for siden:
Hva med løksaus? Enten brun eller hvit..Men om det er komler du lager så holder det jo med smelte smør! :)
Vimsen sa for siden:
Løksaus, ja!
Muskat sa for siden:
Å det er så godt, jeg fikk vann i munnen nå. :nam:
Vi bruker bare kraften. Det vil si de andre bruker kraften, jeg spiser bare kjøtt, potet og kålrabistappe. Stappen er saus nok for meg.
Kraften pleier forresten å være ganske tynn gjør den ikke? Kanskje det går an å spe med litt meljevning hvis du vil ha den tykkere.
Myrsnipa sa for siden:
:rap:
Vimsen sa for siden:
Vi skal lage nachos i kveld.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.