Må/bør en ribbe være krydret så lenge før? Hva skjer om man har glemt det og det bare blir sånn 24t, kanskje til og med litt kortere hvis den skal langttidsstekes? Min venn izzI har nemlig driti på draget og lurer på om kanskje den middagen bør utsettes en dag :flau: #izzIgjørtinghunikkekan
Det går til og med fint å oppdage at shit, ribba må i ovnen NÅ for å få sine mangelange timer og den har verken sett salt eller pepper i hele sitt liv.
Jeg bare salter, grunnet en mor som ikke tåler pepper. Vi serverer den 25.12 og altnetivene er at jeg husker det 23. Og kveldene når alt er hektisk eller at jeg tar det på morgenen 25. Begge deler prøvd. Begge deler funket.
Det funker godt å ta det både kvelden før og samme dag, men da må man huske å ha nok krydder på. Det man tror er nok og litt til.
Jeg personlig syns det smaker mer av ribba når den er krydret på forhånd. Men det er smak og behag.