Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ribbe og krydring 48 t før

#1

IzziCreo sa for siden:

Må/bør en ribbe være krydret så lenge før? Hva skjer om man har glemt det og det bare blir sånn 24t, kanskje til og med litt kortere hvis den skal langttidsstekes? Min venn izzI har nemlig driti på draget og lurer på om kanskje den middagen bør utsettes en dag :flau: #izzIgjørtinghunikkekan


#2

Syrinx sa for siden:

Det går til og med fint å oppdage at shit, ribba må i ovnen NÅ for å få sine mangelange timer og den har verken sett salt eller pepper i hele sitt liv.


#3

kamp sa for siden:

Det hender ofte at jeg bare krydrer godt før også..

Jeg forstår ikke helt hvorfor mange gidder stresse sånn med de 48 timene heller, det er faktisk ikke sååå stor forskjell.


#4

Malama sa for siden:

Det går finfint å gjøre det samme morgen.

Jeg bare salter, grunnet en mor som ikke tåler pepper. Vi serverer den 25.12 og altnetivene er at jeg husker det 23. Og kveldene når alt er hektisk eller at jeg tar det på morgenen 25. Begge deler prøvd. Begge deler funket.


#5

Taien sa for siden:

Det funker godt å ta det både kvelden før og samme dag, men da må man huske å ha nok krydder på. Det man tror er nok og litt til.
Jeg personlig syns det smaker mer av ribba når den er krydret på forhånd. Men det er smak og behag.


#6

IzziCreo sa for siden:

Fint! Da går alt etter planen selv etter snubling i starten :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.