Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du kjøpt brukte julegaver i år?

#1

amo sa for siden:

Til storesøs kjøpte jeg nå brukt Svea jakke, men som ny til bursdagen. Bonussøs får svea til jul, og mellomsøs fik HH jakke til bursdag, brukt selvsagt. Er jo genialt og til en brøkdel av prisene. Jeg vasker, men helt ærlig kan man ikke se at noen av jakkene har vært i bruk. Litt løse knapper på lommen på ene jakken, men de festet jeg før vask. Er så fornøyd. :)


#2

celebelen sa for siden:

Ikke kjøpt, men lille kusine får et stort Lego-sett som Ville ikke bruker lenger. (Det blir godt å få mer av Legoen ut av huset etterhvert. Får bygge opp settene og legge ut på Finn.no utover året, Ville fant ut at hun ville ha mer moro av penger enn Lego.)


#3

Miromurr sa for siden:

Minstegutten får lekeverktøybenk med verktøy som er bruktanskaffelse. Håper det blir en suksess. Fra bestemor får han ei brukt bok.


#4

Snippa sa for siden:

Akkurat i år har jeg ikke kjøpt brukt i julegave, men jeg pleier ofte å gjøre det. Kjøpte to bursdagsgaver på finn i november, hvis det hjelper :humre:
Tidligere har jeg kjøpt diverse elektronikk, kamera, sko, bøker, servise og sportsutstyr. Gir det som regel kun til egne barn og min mor.


#5

trøtt sa for siden:

Ikke kjøpt brukt, men jeg gir bort en Fitbit som jeg ikke bruker.


#6

Timar sa for siden:

Jeg gir bort brukte penklær til venninnes barn.

Og så googlet jeg faktisk Svea-jakke for å finne noe brukt til eldste, men fant en rabattkode som gjorde at jeg fikk ny til nesten samme prisen. Ellers hadde jeg gått for brukt jakke!


#7

My sa for siden:

Jeg har kjøpt to brukte julegaver. Ei bok som mannen ønsker seg, som er utsolgt fra butikker og forlag, og et klesplagg som 07-jenta ønsker seg, som jeg heller ikke greide å finne i noen nettbutikker eller i fysisk butikk.

Sistnevnte fikk også et smykke i bursdagsgave som jeg fant på Finn. Hun har veldig spesifikk og ikke helt mainstream smak, ønskeliste kom i form av et pinterest-board, med kommentaren "klær og smykker i den her stilen er det jeg ønsker meg". Veldig Y2K-pregede pins, og uten instruksjoner om hvor man får kjøpt den slags. :wacko: I alle fall ikke i kjedebutikkene på nærmeste senter. Så da er det bare å være kreativ. Fant omsider LANGE, hvite ribbestrikkede leggvarmere på en nettbutikk for dansetøy. Noe smykker har jeg funnet på Etsy, et par plagg faktisk i kjedebutikker, og noe, som sagt, på bruktmarkedet.


#8

venla sa for siden:

Eldste datter får pent brukte skisko kjøpt på finn. Greit å betale 1/3 av prisen når de fortsatt vokser.


#9

Charlie sa for siden:

Har kjøpt brukt spill til kidsa. De har fått brukte gaver i mange år, fra tid til annen (ikke alle gaver, og ikke nødvendigvis hvert år). De er også flinke til å sjekke Finn først, om de ønsker seg noe.


#10

zinatara sa for siden:

Nei. Men jeg har fått eldstes switch reparert i anledning jul. Den hadde gåen vifte og bare slo seg av. Kostet meg en tusenlapp, så tenker at det får være en del av julegavene.


#11

GeekyGirrrl sa for siden:

Jeg har kjøpt brukt dukkehus i tre fra Sprell til minstemor. 150 kroner med møbler og veldig pent brukt.


#12

kamp sa for siden:

Taekwondo drakt.
Trengte en ekstra og fant en på Finn, 50% mindre utgift ;)
De er ganske dyre når jeg trenger pro og sortbelte varianten.


#13

Novla sa for siden:

Begge ungene har akkurat fått nye, brukte telefoner (lillebror har fått storebrors gamle - freshet opp med nytt deksel og skjermbeskytter - som sin første telefon, og storebror har fått brukt telefon kjøpt på Release), med beskjed om at det er en del av julegaven, som da blir litt mer beskjeden enn den ellers ville vært.


#14

millact sa for siden:

Nei, ikke i år, men har gjort tidligere.


#15

Anne C sa for siden:

Nei det har jeg ikke.


#16

Myria sa for siden:

Ja, det har vi. Lillebror får spillfigurer kjøpt på Finn. De er ikke å finne i butikker lenger, så krever litt leting.


#17

Blondie sa for siden:

Ja, det gjør jeg stort sett alltid. Venninnegaver og gaver til barna er de hyppigste brukte gavene. I år får bestevenninne en fin, retro juleduk fra bruktbutikken.


#18

liefje sa for siden:

Har kjøpt noen kjempefine glass i en bruktbutikk og en ny kniv som er nytt blad satt på gjenbrukt håndtak. Skulle også kjøpe en brukt fleece på Finn, men den var dessverre for liten.


#19

Pasta sa for siden:

Babyakebrett til ettåringen.


#20

C3PO sa for siden:

Nei, men det går mye i bruktklær og utstyr resten av året.


#21

Niobe sa for siden:

Jeg har hovedsaklig sendt mannen min linker til ting på Finn.no, når han har fått mine gaveønsker. Jeg håper virkelig det var han som kjøpte jakken som ble merket som «solgt» samme dag. :knegg: I tillegg har vi begge og minsten fått brukt slalomutstyr som en del av julegavene i år.

Jeg har også kjøpt turbukse til en venninne på Finn. Den var bare prøvd på, men lappene var tatt av.


#22

Observatøren sa for siden:

Ja, det har jeg.

Bøker, leker og klær har jeg funnet.


#23

My sa for siden:

Den ene brukte gaven kom i dag. En kabelstrikket vest i nydelig ullkvalitet, av typen som minstejenta ønsker seg. Kjempefin, og så ikke brukt ut i det hele tatt. :lykkelig:


#24

Sola sa for siden:

Jeg har kjøpt HH-jakke til eldste datteren min og Northug - solbriller til samboeren min. Yngste datteren min har fått to jakker i høst kjøpt på tise.


#25

Teflona sa for siden:

Nei, men kjøper mye brukt resten av året. Sikkert 90% av egne klær, iallfall. Kjøpte akkurat to keramikk-krukker med stett til 20 pr stk og brukte dem til oppsatser nå til jul. Eføy og granbar fra hagen, roser fra en potterose jeg hadde stående. Billig og veldig fint!


#26

007 sa for siden:

Nei, jeg fant ikke det jeg lette etter. Lillesøster ønsker seg en spesiell dunjakke, og jeg har fulgt med på finn og Tise siden september. På black Friday var den til 30% rabatt, så da ble det ny og ikke brukt.

Selv ønsker jeg meg en Marlene Birger-veske, og har skrevet «fra Finn/Tise» på ønskelisten.


#27

Chablis sa for siden:

Nei, kjøper kun brukt til jul om det er noen ønsker som jeg ikke får kjøpt nytt, kan kjøpe brukt ellers i året.


#28

Effie sa for siden:

Nei, men har solgt litt bøker som skulle bli julegaver!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.