Robyn sa for siden:
Skal lage surkål til julemiddagen, og lurer på når det er best å lage den. Samme dagen, eller er den best om den lages en dag eller to i forveien sånn at smakene får satt seg?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Robyn sa for siden:
Skal lage surkål til julemiddagen, og lurer på når det er best å lage den. Samme dagen, eller er den best om den lages en dag eller to i forveien sånn at smakene får satt seg?
Fluke sa for siden:
Jeg pleier lage det dagen før og syns det blir godt da (men har aldri prøvd å lage samme dag).
Timar sa for siden:
Jeg lager også dagen før. Føler smakene setter seg ekstra godt når surkålen blir dampet opp igjen julaften.
Niobe sa for siden:
Det gjøres på lille julaften, ja.
Robyn sa for siden:
Takk for svar!
Logistikk gjorde at den måtte lages i dag. Lar den stå ute til julaften, her blir temperaturen på minussiden frem til den skal brukes.
Dali sa for siden:
Har laget den for et par uker siden og frosset ned. Gjorde det i fjor og, funket bra.
Filifjonka sa for siden:
Jeg lager den julaften formiddag, og liker den best helt nylaget. Har jo spist den første juledag også, så jeg vet hvordan den er dagen etter. :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.