Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når lage surkål?

#1

Robyn sa for siden:

Skal lage surkål til julemiddagen, og lurer på når det er best å lage den. Samme dagen, eller er den best om den lages en dag eller to i forveien sånn at smakene får satt seg?


#2

Fluke sa for siden:

Jeg pleier lage det dagen før og syns det blir godt da (men har aldri prøvd å lage samme dag).


#3

Timar sa for siden:

Jeg lager også dagen før. Føler smakene setter seg ekstra godt når surkålen blir dampet opp igjen julaften.


#4

Niobe sa for siden:

Det gjøres på lille julaften, ja.


#5

Robyn sa for siden:

Takk for svar!
Logistikk gjorde at den måtte lages i dag. Lar den stå ute til julaften, her blir temperaturen på minussiden frem til den skal brukes.


#6

Dali sa for siden:

Har laget den for et par uker siden og frosset ned. Gjorde det i fjor og, funket bra.


#7

Filifjonka sa for siden:

Jeg lager den julaften formiddag, og liker den best helt nylaget. Har jo spist den første juledag også, så jeg vet hvordan den er dagen etter. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.