Odelia sa for siden:
Hva gjør man hvis man har tørket skoldede mandler på 150 grader i stekeovnen i 1 time, og ikke 50 grader slik oppskriften sier? Starter man fra scratch, eller kan de fortsatt males opp? :stuart:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Odelia sa for siden:
Hva gjør man hvis man har tørket skoldede mandler på 150 grader i stekeovnen i 1 time, og ikke 50 grader slik oppskriften sier? Starter man fra scratch, eller kan de fortsatt males opp? :stuart:
Tallulah sa for siden:
Tja, smaker de greit eller brent?
Og hva skal du bruke dem til?
Odelia sa for siden:
Skal lage marsipan. De smaker jo litt ristet.
Fluke sa for siden:
Da hadde jeg vurdert å lage mandelsmør av dem. Og laget nye til marsipanen.
Odelia sa for siden:
Takk for tips! Jeg kjørte løpet ut etter vanlig marsipanoppskrift, og selv om det ikke smaker marsipan ble det veldig god ristet nøttesmak så vi lagde kuler som skal dyppes i sjokolade og havsalt. Så får vi se om det blir ny knepperunde senere i dag om jeg får tid.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.