Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tørket mandler på 150 grader i.s.f. 50 grader. What to do?

#1

Odelia sa for siden:

Hva gjør man hvis man har tørket skoldede mandler på 150 grader i stekeovnen i 1 time, og ikke 50 grader slik oppskriften sier? Starter man fra scratch, eller kan de fortsatt males opp? :stuart:


#2

Tallulah sa for siden:

Tja, smaker de greit eller brent?

Og hva skal du bruke dem til?


#3

Odelia sa for siden:

Skal lage marsipan. De smaker jo litt ristet.


#4

Fluke sa for siden:

Da hadde jeg vurdert å lage mandelsmør av dem. Og laget nye til marsipanen.


#5

Odelia sa for siden:

Takk for tips! Jeg kjørte løpet ut etter vanlig marsipanoppskrift, og selv om det ikke smaker marsipan ble det veldig god ristet nøttesmak så vi lagde kuler som skal dyppes i sjokolade og havsalt. Så får vi se om det blir ny knepperunde senere i dag om jeg får tid.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.