Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pinnekjøtt

#1

millact sa for siden:

Har fått levert pinnekjøtt fra Idsøe på døren. Vet vi har alt for mye, men pakkene kom på 2 kg og 2 kg ville vært for lite.

Er det best å koke alt eller skal jeg bare lage det jeg vet vi trenger (og litt mer) og så fryse resten?


#2

Syrinx sa for siden:

Lag det dere trenger og frys resten.


#3

Fluke sa for siden:

Frys resten ja. :nikker:


#4

millact sa for siden:

Ja, er ikke det like greit? Tror ikke vi lager pinnekjøtt to ganger i julen. Kan heller lage det til middag i januar.


#5

Madicken sa for siden:

Pinnekjøtt holder seg bra i fryseren. :jupp:


#6

kamp sa for siden:

Jeg kjøpte på rema (de har et merke som faktisk er bedre enn Idsøe ;) det er pinnesteik faktisk, så hsr jeg gjerne noen «pinner» påmtoppen.
Pakkene er også for store til meg alene så jeg fryser halvparten (u dampet) og har litt senere.


#7

Acino sa for siden:

Vann ut alt samtidig og frys det dere ikke bruker nå, så er det litt raskere med neste middag.


#8

millact sa for siden:

Smart, takk for tips.


#9

Tjorven sa for siden:

Alternativt lager du alt nå og bruker restene til å lage pinnekjøttlapskaus i romjula.


#10

zinatara sa for siden:

Pinnekjøtt passer veldig godt som tilbehør til potetball.


#11

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg lager også ekstra mye i år, bare for å kunne bruke i steam buns / bao i romjulen. Nam!


#12

Olifant sa for siden:

Halve stasen med pinnekjøtt for meg er restematen.
Pinnekjøtt carbonara og pizza med hvit saus og pinnekjøtt er favoritter i heimen.


#13

Fløyel sa for siden:

Pinnekjøtt smaker godt i påsken og da er det vanskelig å få kjøpt det.


#14

Inagh sa for siden:

Skulle jeg si også - det blir utrolig god lapskaus av pinnekjøtt! :nam:


#15

millact sa for siden:

Vi flytter i vinterferien, så vil helst ha tom fryser innen det.

Men tenker vi spiser rester fra julaften en av de nærmeste dagene og så blir det nok en middag eller to i januar.


#16

millact sa for siden:

Kanskje vi lager det en dag også.


#17

Syrinx sa for siden:

Hvis man pleier å fyre bål, med eller uten bålpanne, så kan jeg tipse om å grille pinnekjøtt på glør. Det er så godt!

Vi har alltid pinnekjøtt i påska, da har vi det gjerne på grillen ute.


#18

Madicken sa for siden:

Smart! :jupp: Og du behandler/koker kjøttet på forhånd før du griller, ja?


#19

Syrinx sa for siden:

Ja, vanner ut og damper. Til jul hiver vi kjøttet i grillen i ovnen før servering, men grill/bål slår alt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.