Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det noen SoMe du virkelig misliker?

#1

him sa for siden:

Selv synes jeg linkedIN er så full av floksler at jeg får helt mark ... Språket, vinklingen, nope.


#2

Input sa for siden:

LinkedIn er grenseløst fælt, ja. Men jeg er ikke der, så det er ikke ofte jeg merker det.


#3

Strå sa for siden:

Jeg er så himla enig med deg. Jeg har ikke lenger konto på LinkedIn. Det ga meg bare irritasjon og nix nyttig.


#4

Strå sa for siden:

Vg debatt er også forferdelig polariserende og bastant i alt som ligner religion og politikk. Tidligere fulgte jeg noen idrettsgrener, men etter at Schibsted endret design og oppsett er det bare vanskelig å få tak på en diskusjon eller informasjon.


#5

Anikka sa for siden:

For min del er LinkedIn helt greit, finner en del interessante artikler og Tedtalks der og synes det er fint å følge med på hva folk i min bransje gjør.

Irriterer meg ikke så mye over noe spesifikt So Me, mer over egen apatiske surfing der iblant. :knegg:


#6

ingling sa for siden:

Er LinkedIn så ille da? Jeg bruker ikke det som andre sosiale medier da, har det mest for kontakt med jobbforbindelser og oppdaterer CVen og sånt. Henger ikke rundt der, det gjør jeg mer enn nok av andre steder. Når vi ansetter sjekker vi alltid der, og når jeg har vært i jobbsøkemodus selv ser jeg jo at det er vanlig.


#7

Strå sa for siden:

Du har litt rett ingling, men det ga meg ingenting. Ikke skal jeg søke jobb og ikke er jeg med og ansetter noen lenger, ikke underviser jeg heller. Ikke lærte jeg noe og det var lite som jeg fant interessant der. Da ble jeg bare irritert på tullete meldinger som kom og andre rariteter. En del ville ha meg til å være referanse, og hadde tydeligvis ikke forstått at hele min situasjon ble drastisk endret. Jeg ble bare sur og gretten og fikk kontoen fjernet.


#8

Millen sa for siden:

Leste en morsom post på LinkedIn for en tid tilbake:

LinkedIn: Nå har jeg gjort sånn og sånn, bla bla bla
Some: Jeg har fått førerkort.
Greia gikk på at på LinkedIn er det masse floskler og skryt wrlv om hele greia kan sies i en setning.

Selv er jeg der pga jobb og jobbmuligheter.


#9

millact sa for siden:

Dette.


#10

Anda sa for siden:

LinkedIn er faktisk det første stedet jeg får internasjonale, faglige nyheter. Faget mitt er i evig endring og utvikling, gjerne styrt av domstoler og tilsyn i andre land. Får også faglige artikler oppdatert der.

Selv misliker jeg intenst Snapchat, som gjør at unge får tak i narkotika, selger bilder mv. (Og bruker det svært lite selv, har kun en liten gruppe mennesker jeg snapper med selv.


#11

LaBanga sa for siden:

Noen ganger misliker jeg Facebook fordi det er så mye usaklige folk der, men som lokalpolitiker kan jeg dessverre ikke holde meg unna. Men jeg har funnet ut at å blokkere og slette venner kan hjelpe litt.

LinkedIN fungerer fint i jobbsammenheng, og jeg merker at vi får mye mer igjen av å legge ut faglige ting på jobbkontoen der enn i andre SoMe.

Snapchat bruker jeg kun privat og har bare nære venner/familie der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.