Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Matlaging på strøm - reelle alternativer?

#1

annemede sa for siden:

Etter å ha fyrt i ovnen på ene siden av huset, og deretter gått for å lage mat på den elektriske komfyren så lurer jeg på om det finnes noen gode alternativer som kombinerer ved og elektrisitet innen matlaging.
Da jeg var liten kunne vi lage mat på vedovnen, men den rentbrennende ovnen vi har nå, har ikke denne muligheten, det er ikke plass til gryte på toppen.

Jeg har sett på AGA, men de ser ut til å enten være gass eller ved eller elektrisk, jeg lurer på om det er mulig å kombinere.

Gassbeholdere i rekkehus tenker jeg kanskje ikke er så lurt, mtp eksplosjonsfare, og egen redsel.


#2

Pelen sa for siden:

Jeg tror ikke det finnes noe som forsvarer investeringen om man ikke skal bytte peisovn. Men åpen for innspill fra andre.


#3

annemede sa for siden:

Jeg har etter mye leting, funnet Esse 990 Hybrid, noen som vet noe om den?


#4

Strå sa for siden:

Esse hybrid har jeg ingen peiling på, men jeg driver og lærer meg Esse Ironheart. Kokeplatebruken er grei å lære, bakeovnen har jeg ikke prøvd annet enn til oppvarming av f.x. middagsrester og til å steke ostesmørbrød i.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.