Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Epleklokke, skritt-teller og strikking

#1

Blånn sa for siden:

I følge epleklokka mi har jeg gåt 14,5 km og trent i 75 minutter i dag. Det er jo fint å få trent. Problemet er at jeg har sittet i godstolen og strikket i hele dag. :knegg: Er det noe jeg kan gjøre for å lære opp klokka til at strikking ikke er gåing?


#2

Neket sa for siden:

Nei, jeg har hvertfall ikke funnet noen annen metode enn å ta av klokka når jeg strikker. Jeg pleier ikke gidde da.


#3

kamp sa for siden:

Nope..

Jeg har aldri vert mer aktiv enn alle årene jeg har sitte på psyk :rolleyes: heklet over 50 tepper der.. og ganske mange tøfler hehe..


#4

Stompa sa for siden:

Bytte til Fitbit. :humre:


#5

Hondacrv sa for siden:

Fitbit tel steg når eg spelar piano.


#6

Tjorven sa for siden:

Fitbit reagerer ikke på strikking. Der er det mulig å gjøre en innstilling på om de har klokka på den dominerende armen, og jeg har gitt beskjed om at jeg har min på ikke-dominant hånd. Er det også mulig på epleklokka?


#7

Input sa for siden:

Det gjør ikke min, heldigvis.

Hadde klokka mi telt skritt av helt dagligdagse sitte-stille-aktiviteter hadde jeg blitt litt frustrert. Da måtte jeg ta den av meg, og så hadde jeg glemt å ta den på igjen, og da hadde det jo ikke vært noe vits med klokke. :knegg:


#8

Musemus sa for siden:

Jeg fulgte med på min Fitbit om den telte at jeg trilla marsipankuler, og det gjorde den ikke.


#9

Blånn sa for siden:

Så langt i dag har klokka registrert over 7000 skritt. Jeg har riktignok gått opp og ned trappa noen ganger, men… :knegg:


#10

Matilda sa for siden:

Fitbiten min teller strikking. Den logger også svømmeøkt når jeg skifter sengetøy (i alle fall før jeg skrudde av automatisk gjenkjenning på svømming, jeg kan uansett ikke svømme). Den logga også treningsøkt på en litt krevende undervisningsøkt jeg hadde her før jul, men som min treningsglade venninne sier: «Det sier kanskje mer om jobben din enn om fitbiten …».


#11

nokon sa for siden:

Fitbiten min teller ikkje når eg har den på venstre hånd, men på grunn av eksem, har eg den på høgre nå, og då går det unna når eg strikker … Men ja, ta den av …


#12

Stompa sa for siden:

Fitbiten min teller ikke noe som trening som ikke er trening – bortsett fra at den registrerer plenklipping som sykkeltur. :knegg: Jeg har den på ikke-dominant hånd.


#13

Hondacrv sa for siden:

Det var hard core-speiling til ein digert barnekor da :knegg:


#14

Retz sa for siden:

Min Polar 400 inkluderer strikking i aktivitetsmodus. For meg som bare bruker treningsmodus og ikke teller skritt, er det ikke noe problem.


#15

daffy sa for siden:

Fantastisk! Det skulle vært mulig å definere strikking som aktivitet og tracke hvor mange k man strikker på en dag.


#16

nokon sa for siden:

Eg har gjort litt meir research, og min tracker strikking som ellipsemaskin, når eg har klokka på høgre arm. Eg skrudde av automatisk gjenkjenning av ellipse, for å sjå om det hjelp. (Det som hjelp er å ha den på venstre arm)


#17

nokon sa for siden:

:humre: I så fall må ein trekke det frå på det daglege aktivitetsmålet.


#18

Niobe sa for siden:

Jeg flytter klokka over på andre armen. Da går jeg visst ikke mens jeg strikker. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.