Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilket juleservise ønsker jeg meg?

#1

amo sa for siden:

Jeg bruker hvit eller rød duk. Per Spook glass fra Magnor, og Kristin bestikk fra HardangerBestikk.
Forslag mottas, billig som dyrt. Europris, -Nille, Kitchen, christiania glassmagasin.


#2

star sa for siden:

Noe som går i oppvaskmaskina.
Gullkantet på mitt forsvinner sakte. :sparke:


#3

Sweetie sa for siden:

Ånei! Jeg trodde dagens oppvaskmaskinmiddel var skånsomt nok?


#4

star sa for siden:

Det er mest på glassene.
Og jeg kan ikke svare for hvor ny evt maskina mi var. Den jeg hadde vasket det bort, men mamma har samme erfaring. Men hun har nå manuell oppvasker til sitt. :humre:


#5

Madicken sa for siden:

Jeg er dødsens forelsket i Pillivuyt Vinter etter en annen juleservise-tråd her inne. :elsker: Jeg erfarer ellers at produkter fra Pillivuyt tåler "alt", så jeg tipper det er nokså solid.



#7

Tallulah sa for siden:

Ja i juleservisetråden min tror jeg så godt som alle juleserviser er representert etterhvert. :knegg: Ikke så rart, den har pågått i fire år.


#8

Elise sa for siden:

Jeg har ikke blitt enig med meg selv om jeg skal prioritere å samle på ordentlig juleservise eller ikke, det vil si jeg tror mannen og jeg tenker litt ulikt om akkurat det. :knegg: Har heller ikke funnet noe som skriker på meg når jeg ser det. Har derfor landet på en litt tøysete løsning, har kjøpt fire tallerkner fra Nille sitt juleservise, som jeg bruker når vi bare er oss fire. Bruker serveringsdeler fra mitt vanlige servise som er ensfarget hvitt. Jeg har lurt på om jeg skal kjøpe fire tallerkner til, sånn at vi også kan bruke det med gjester, men siden jeg ikke ELSKER det, så vet jeg ikke om jeg gidder. Kan hende jeg uansett heller ville brukt det ensfargede når vi pynter skikkelig. :vetikke:

Ikke særlig til hjelp, går jeg ut fra. :knegg:


#9

amo sa for siden:

:knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.