Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Photo challenge?

#1

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har litt lyst til å prøve meg på ei photo challenge i 2022, men kva for ei? Eg ser det er ulike versjoner ute å går. Er det nokon som har prøvd seg på ei slik? Og kva type er lettast, ein i veka eller ein kvar dag i enkelte månader? Kvar dag i eit heilt år blir litt vel mykje trur eg.

For dei som ikkje skjønner bæret av kva eg snakker om så finner ein masse rart på pinterest og instagram.


#2

Charlie sa for siden:

Kommer litt an på hva du skal med det. Er det for å skape innhold til kontoen, for å utfordre andre til challenge, for å bli mer oppmerksom i hverdagen, for øyeblikkene, for å ta bilder du vil ta vare på i årene som kommer?


#3

frukt sa for siden:

Jeg kjøpte Kamerkuren for å utfordre meg selv litt. Jeg har bare gjort tre av oppgavene, men det er ikke boka sin feil for den er veldig fin. Lånte den på biblioteket før jeg kjøpt, så det kan være en mulighet hvis du vil sjekke den ut.

litteraturhuset.no/arkiv/kamerakuren/

Utenom det har jeg bare gjort en uke med sort/hvitt. For egen del tror jeg en uke er best for da er det i bakhodet hele tiden. Enkelte dager i en måned hadde nok bare blitt glemt.
Angående type challenge så kan du jo velge noe du liker å fotografere, for eksempel landskap, eller makro som er min favoritt. Eller du kan virkelig utfordre deg selv og velge noe helt nytt, noe som gjør at du må se ting på en ny måte, tenke nytt. For eksempel at du skal ta bilder av bestemte objekter, bygninger, om kvelden, tidlig på morgenen osv.


#4

Hjertensfryd sa for siden:

Er for min eigen del. Utfordre meg sjølv til å bli meir oppmerksom og å ta vare på øyeblikkene.


#5

frukt sa for siden:

Da kan jeg anbefale den boka,for den handler om akkurat det. Men man kan jo fint gjøre det på egenhånd også.


#6

Hjertensfryd sa for siden:

Skal sjekke den ut. Takk for tips Frukt.


#7

frukt sa for siden:

Ble inspirert til å børste støv av både bolen og kameraet. Jeg hadde hatt godt av mer tilstedeværelse nå ..
Så selv takk. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.