Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Osso Bucco

#1

Floksa sa for siden:

Jeg har et helt kalvelår (hjemmeslaktet ja) og skal lage noe til nyttårsaften. Tenkte egentlig å lage stek men Google viste meg osso bocco. Høres godt ut og ganske barnevennlig.
Men for å lage skiver må jeg grise ut kjøttskjæreren. Og det vet jeg ikke om jeg gidder. Lettere å skjære store biter. Men margen og beina er en del av smaken. Men det holder kanskje å skjære dem i litt større biter (med håndsag) og la dem være med i gryta?


#2

Nextlife sa for siden:

Det går helt fint og blir nok veldig bra. Dette vet jo du, kraftkokeren selv, men kjøtt og bein må brunes først for den aller beste smaken.
Jeg synes selv at gremolata er en helt essensiell del av Oslo Bucco, den må være med.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.