Jeg har åtte eggehviter etter at mellomste lagde eggnog. Så da tenkte jeg å lage minipavlovaer til nyttårsaften.
Jeg kommer til å få flere enn jeg trenger. Hvor lenge holder de seg, bør de fryses?
Så har jeg mandarincurd, salt karamellsaus, og bringebærsaus av ville bringebær etter julen. Blir det for mye å kjøre på med alt? Kanskje lage enten mandarincurd og bringebærsaus, eller salt karamell med hakkede brente mandler?
Jeg hadde laget med alt- altså forskjellige fyll, ikke alt på alle.
Jeg synes at pavlovabunn holder seg veldig lenge, og jeg har lest at de også med hell kan fryses
De er bakt, ja. Jeg tror jeg lager både krem med karamellsaus og krem med mandarincurd. Så har jeg karamellsaus og bringebærsaus ved siden av. Kanskje vi oppdager noen interessante kombinasjoner?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.