Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Surret svinebog - hva er best å gjøre?

#1

Charlie sa for siden:

Har fått en surret svinebog på 3,5 kg i Too Good to Go, best før 30.12.

Vi er ikke superglad i svinekjøtt eller har selskaper, så spørsmålet er hva som er lurt å gjøre ifht å få brukt den til hverdagsmiddager i tiden som kommer.

Antar den kan fryses og oppbevares en stund, om maten blir spist i jan/ feb.? Eller ikke? :vetikke:

Er det best å tilberede hele greia nå og dele opp ferdig tilberedt kjøtt i middager, eller å skjære opp og fryse rå? Å fryse den som den er, utsetter bare problemet, og så står jeg med en frossen 3,5 kg istedetfor en fersk :knegg:

Den er i nett og pakket i plast fra Gilde nå, så jeg antar at jeg bør ha en plan når jeg bryter forpakningen.


#2

Dali sa for siden:

Hva med å dele den opp og ha den i supper pg lapskaus ut over ut over vinteren?


#3

Kanutte sa for siden:

Jeg har puttet en i ovnen med litt vann noen timer (ikke så stor) og servert med rotgrønnsaker og god saus. Restene kan brukes i salater, til kaldt pålegg eller fryses til en senere middag.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.