Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forhold krem/majones waldorfsalat

#1

amo sa for siden:

Hvordan er forholdet mellom mengde med krem og majones?
Hvis det står tre dl. Krem er det før den er pisket? Hvor mye majones bruker man da tror dere?


#2

gnuri sa for siden:

Jeg pleier å bruke en pakke fløte og tre toppede ss majones. Pluss litt sitronsaft.


#3

venla sa for siden:

3dl krem er nok før den er pisket.

Jeg bytter ut litt krem med gresk yoghurt, for synes det blir mer som dessert uten.


#4

Nenne sa for siden:

I min oppskrift brukes tomdl fløte til en pose majones.

Pisker to dl fløte med tre ts sukker. Blander så inn tre ss sitronsaft og en pakke majones.


#5

Filifjonka sa for siden:

Jeg bruker kanskje 50/50 creme fraiche og kremfløte. Majones er helt uaktuelt i all mat, det er en av ganske få matvarer som jeg virkelig ikke greier å spise.


#6

Hondacrv sa for siden:

Masse meir fløte enn majones er mitt forhold. Hehe. Så eg er på linje med gnuri her. God blir han i alle fall.


#7

Linella sa for siden:

1 dl fløte og 1 dl majones i min oppskrift.


#8

Pegasus sa for siden:

3 dl fløte (upisket) og en halv pose majones i min oppskrift. 3 ts sukker og to raske sprut sitron.


#9

Hyacinth sa for siden:

Helt enig. Jeg tror jeg liker omtrent alt. Men ikke majones, remulade og Thousand Island. Sistnevnte får jeg ikke ned. Er ikke begeistret for øl heller. Uten sammenligning for øvrig.


#10

amo sa for siden:

Tok en boks krem og to ss sukker, 1/3 pk majones og 1/4 boks rømme og litt sitronsaft skvist utav en halv sitron. ble perfekt


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.