amo sa for siden:
Hvordan er forholdet mellom mengde med krem og majones?
Hvis det står tre dl. Krem er det før den er pisket? Hvor mye majones bruker man da tror dere?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
amo sa for siden:
Hvordan er forholdet mellom mengde med krem og majones?
Hvis det står tre dl. Krem er det før den er pisket? Hvor mye majones bruker man da tror dere?
gnuri sa for siden:
Jeg pleier å bruke en pakke fløte og tre toppede ss majones. Pluss litt sitronsaft.
venla sa for siden:
3dl krem er nok før den er pisket.
Jeg bytter ut litt krem med gresk yoghurt, for synes det blir mer som dessert uten.
Nenne sa for siden:
I min oppskrift brukes tomdl fløte til en pose majones.
Pisker to dl fløte med tre ts sukker. Blander så inn tre ss sitronsaft og en pakke majones.
Filifjonka sa for siden:
Jeg bruker kanskje 50/50 creme fraiche og kremfløte. Majones er helt uaktuelt i all mat, det er en av ganske få matvarer som jeg virkelig ikke greier å spise.
Hondacrv sa for siden:
Masse meir fløte enn majones er mitt forhold. Hehe. Så eg er på linje med gnuri her. God blir han i alle fall.
Linella sa for siden:
1 dl fløte og 1 dl majones i min oppskrift.
Pegasus sa for siden:
3 dl fløte (upisket) og en halv pose majones i min oppskrift. 3 ts sukker og to raske sprut sitron.
Hyacinth sa for siden:
Helt enig. Jeg tror jeg liker omtrent alt. Men ikke majones, remulade og Thousand Island. Sistnevnte får jeg ikke ned. Er ikke begeistret for øl heller. Uten sammenligning for øvrig.
amo sa for siden:
Tok en boks krem og to ss sukker, 1/3 pk majones og 1/4 boks rømme og litt sitronsaft skvist utav en halv sitron. ble perfekt
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.