Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ang Fresh Pine metallic duftpinner

#1

Lyppa sa for siden:

Ei venninne har fått en slik, og lurer på om noen vet hvordan man bruker den? Jeg aner ikke, vi tåler ikke parfymerte greier i dette huset. Noen som vet?


#2

liefje sa for siden:

Man skrur av lokket og setter pinnene oppi. Jo flere pinner, jo mer duft, så man kan prøve seg frem med 3-4 i første omgang og så evt. sette i flere hvis det dufter for lite.


#3

liefje sa for siden:

Ser ut som om det er et lokk man først skrur av og så en liten plastgreie som fjernes og så skur man lokket (som har en åpning øverst) tilbake. Da ser det penere ut enn om hele lokket er av. Litt dårlig bilde, så jeg er ikke helt sikker, men tror det.


#4

Lyppa sa for siden:

Aha, takk for svar :) Skal si det videre til henne, så hun ikke overdriver og putter alle oppi samtidig i forsøket.



#6

liefje sa for siden:

De fleste gjør nok det, inkludert meg selv første gangen jeg fikk en sånn. Det ble ALT for mye lukt, så nå har jeg lært å begrense meg.


#7

liefje sa for siden:

Her (annet merke men samme opplegget) er til og med en rasende festlig video som viser hvordan man poserer og monterer samtidig. Hahahah lyko.com/no/k.-lundqvist-stockholm/k.-lundqvist-stockholm-doftpinnar-boulevard-spannande-doft-a?gclid=CjwKCAiA8bqOBhANEiwA-sIlN3jQwWDnWir7pccKHrLZ3Wshl3UbriXxngb_csym6TBw_H1ibgDy0xoCaz4QAvD_BwE

Der står det også at man velger antall pinner ut fra ønske om sterkere eller svakere duft og også at man kan snu pinnene etter et par dager for å få mer duft.


#8

Lyppa sa for siden:

Jeg tror ikke min venninne kjører samme stil som hun i videoen :knegg:


#9

liefje sa for siden:

Håper ikke det :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.