Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Få litt smak på pizzadeig

#1

amo sa for siden:

Vi elsker tykk pizzabunn og helst så mye deig at kantene blir pakket inn i deig før steking.Men ofte blir deigen smakløs, tips til hvilke krydder man kan tilsette melet? (Vi bruker vanlig hvetemel, salt,olje,vann og gjær).


#2

frukt sa for siden:

Nå lager jeg sjelden pizza, men jeg har pleid å ha sitronpepper i deigen.


#3

Wix sa for siden:

Jeg tar av og til oregano i deigen.


#4

Wix sa for siden:

Liker forresten også å ta et egg i deigen.


#5

gnuri sa for siden:

Jeg har i pizzakrydder fra cemo. Synes det blir godt


#6

scilla sa for siden:

Oregano og chili er godt i deigen.:jupp:


#7

liefje sa for siden:

Jeg er selv tilhenger av tynn bunn, men husker det fantest pizza med tykk bunn som hadde ost i kantene da vi bodde i Tyskland. Altså kantene ble laget litt for lange, så ble det strødd på et godt lag med ost og så ble det overskytende brettet over slik at kantene hadde et ostelag inni liksom. Kanskje det er noe å prøve?


#8

Pesten sa for siden:

Vi lager foccacia pizza med spekemat og ruccola.


#9

Tilde sa for siden:

Jeg bruker olje med hvitløk og chilli i bunnen😃


#10

Albertine sa for siden:

Husker jeg fikk en pizza i Wien der de penslet kantene med en olivenolje tilsatt basilikum, løk og hvitløk og kjørt i foodprosessor. Vidunderlig!


#11

Malama sa for siden:

Jeg bruker gjerne paprikakrydder. Gir egentlig bare mest farge, og da gjerne pepper for smak, eller så bruker jeg oregano /pizza krydder. Chili hadd2e trolig vært godt, men jeg har noen chili - pyse-unger som trolig hadde droppet å spise den. Og jeg selv er ikke fan av ost i kantene. Men det er det jo mange andre som er


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.