Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julekrybbe

#1

amo sa for siden:

Storesøster ønsker seg en fin julekrybbe som hun kan samle deler til. Jeg har den i glass fra Hadeland, men vet dere om noen andre?



#3

Timar sa for siden:

Jeg har gitt Willow tree i julegave over flere år. Syns den er veldig fin!


#4

Gri sa for siden:

Willow tree her også. Har samla i fleire år. No har eg 24 delar, og tek den fram del for del som ein adventskalender.


#5

Heilo sa for siden:

Jeg har også Willow tree. Kun hovedkrybba, ikke ekstra deler. Men ideen om å bruke den som adventskalender var fin synes jeg.


#6

Svanen sa for siden:

Henning, treskjærer på Toten.
Jeg og samboeren kjøper to figurer til jul hvert år til hverandre. Koster 530 per del, tror jeg. Vi er opp i 16 deler nå. Juletradisjon å dra dit og kjøpe en helg før jul. (De har nettbutikk og)
Flott håndverk, og vi setter ut en del ca annen hver dag i advent, som en adventskalender.
Mesterstuen.no


#7

Niobe sa for siden:

Jeg har også Willow Tree, med utvidelser. Pluss en ekstra gravid-figur, som er Maria i adventstiden.


#8

Madicken sa for siden:

Hadde det ikke vært for at jeg allerede har en ganske fin julekrybbe, hadde jeg begynt å samle på Willow Tree. Den er virkelig den fineste. :elsker:


#9

My sa for siden:

Vi har en julekrybbe som mannen fikk i gave fra ei tante en gang i tiden. Jeg liker den i grunnen godt, den er passe søt, passe stor og passe kitch. Aner ikke hvor den er fra, og finner ikke bilde av den på nett. Den får akkurat plass i vinduskarmen hvor den har sin faste plass. Den mangler det ene lammet, fordi eldstejenta var veldig opptatt av det en periode da hun var to-tre år, påstod det var Sauen Shaun :knegg: og lekte med det hele tiden, til det til slutt knuste. Den har dessverre ingen stall, jeg leter stadig etter noe som kan brukes. Esken den ligger i er "stallformet" og kunne sikkert brukes, men jeg synes ikke den er så veldig fin. Så figurene står bare i vinduskarmen uten noen "ramme" rundt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.