Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spisestuestoler

#1

Che sa for siden:

NÅ kan dere gjerne si: Laget ikke Che en stol om dette i fjor? Svaret er JA - i fjor ble planene lagt på is siden vi nettopp hadde fått katt og dens klorevaner ikke var avklart ennå....Nå vet vi jo at katta ikke klorer på møbler, men bruker klorestativet sitt aktivt, så da kan vi jo omsider bare kjøpe.

Jeg hater å ta beslutninger om slikt. Målet denne ganger er å ha noe som varer og at dette er noe som er behagelig å sitte i - her i huset går vi aldri fra spisestua når vi har gjester - vi sitter der hele kvelden, så derfor er det vesentlig at det skal være behagelig å sitte i.....

Siden i fjor har jeg kommet langt synes jeg - bein er bestemt - og kanskje farge på stol (fargen er lys grå - jeg liker den, for den gir en fin kontrast mot det sorte, men fornuften med tanke på potensielle flekker er til stede)

Hva tenker man:
Høy rygg eller kort rygg?


#2

Tjorven sa for siden:

Og dere er helt sikre på at dere ikke ønsker dere en spisestuesofa? :hyper:

Vi har nemlig en slik, og vi virkelig elsker den. yggoglyng.no/collection/kveld-dining-sofa/ I den er det virkelig mulig å sitte godt hele kvelden.

Og for å svare på spørsmålet ditt. Hvis dere ønsker sittekomfort, så ville jeg kjøpt stoler med høy rygg.


#3

Che sa for siden:

Selvfølgelig har vi da allerede en spisestuesofa. (det er det beste møbelkjøpet jeg gjorde da vi flyttet hit vi bor nå) - Den krangler vi om.

Nå har det jo seg sånn at de øvrige som er hos oss og må ha noe behagelig å sitte på - det har de ikke nå.


#4

veobra sa for siden:

Jeg synes høy rygg er mer behagelig. Den var finest også.


#5

Nenne sa for siden:

Jeg hadde ikke kjøpt så lyst stoff hvis det ikke er lett å vaske. For det vil du komme til å trenge.


#6

mkj sa for siden:

Jeg vurderte disse da vi kjøpte, de var gode å sitte i, og man kan svinge seg ut til siden. (eller har du landet helt sikkert på en av de to du la ut bilde av?)

www.bohus.no/spiseplassen/stoler-1/spisestoler/alison-spisestol-1

Vi endte opp med noen andre som antakelig ikke passer hos deg, men disse her var nok hakket bedre å sitte i.


#7

Che sa for siden:

Trekkene kan ikke taes av, men kan jo vaskes med våt klut da, tenker jeg. (det er ikke så lyst som det ser ut på bildet, skal sies - men lys ja -ingen tvil.

Gaah! Hvorfor er slikt så vanskelig!?!?!


#8

IzziCreo sa for siden:

Enig med Nenne. Nå har vi riktignok helt hvite trekk på våre, men de må vaskes ofte. Ofte tester jeg med klut først, men det funker aldri for meg i hvert fall. Får ikke flekker bort :sparke:

Synes forøvrig at de var finest med kort rygg :nikker:


#9

Cauchy sa for siden:

Jeg synes også kort rygg var penest. Stolen ser ut til å være 90 cm høy, så jeg tror ikke den blir for kort heller.

Har du snakket med forhandler om type stoff? Det vil være stor forskjell på hvor flekkbestandig forskjellige stofftyper er. Impregnering er nok uansett lurt.


#10

Che sa for siden:

Dette er jo ekornes. Stoffet er impregnert før det settes på stolen og de sier at vannet preller av. Det vites ikke da. Vi har hatt lyse stoler i 16 år. De er i daglig bruk og vaskes ikke SÅ ofte.


#11

Pelen sa for siden:

Jeg skulle ha gått for lav rygg.



#13

Pesten sa for siden:

Vi endte på Ellastoler fra Bohus. Best å sitte på


#14

Hyacinth sa for siden:

De var dødsfine, Polyanna! Noe av det fineste jeg har sett. Er de dyre?

Vi skal ha nye møbler om noen år, når vi skal bygge om hele huset. Så jeg får sette dem på ønskelisten. :)




#17

Che sa for siden:

De ser veldig like ut da.


#18

Tallulah sa for siden:

Jeg syns de med lav rygg var penest. Jeg tror ikke høyere rygg vil gjøre enormt med sittekomforten, de lave var jo ikke superlave heller.


#19

GinaK sa for siden:

Stedatter har kjøpt sånne lik de som er linket til, i grått stoff. Og med sving. Veldig gode å sitte i, i timesvis. Er ganske sikker på at de kjøpte på Bohus.


#20

Polyanna sa for siden:

Tror det er de samme, men markedsført ulikt? :vetikke:


#21

Hyacinth sa for siden:

Det kan godt hende. De var iallfall utrolig fine.


#22

Che sa for siden:

Ja, jeg har nok endt opp på de lave. (det var de vi fallt for i fjor, jeg vet ikke hvorfor jeg har vurdert høye i år) - De stolene vi har nå er 10 cm lavere enn de høye (og 5 cm høyere enn de lave) - De høye ser innmari besteborgelige ut - det passer ikke hos oss....

jeg er ikke interessert i andre stoler enn disse jeg altså - rompa og ryggen min er forelsket og siden både jeg og mannen min er enige om disse, er det gulla godt. - Han bor jo her han og, så da er det jo fint at også han liker dem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.