Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste hotellpute

#1

Hyacinth sa for siden:

Hva slags hotellpute bør man gå for hvis man skal ha mye for pengene? Og er det kun dun som «duger»?

Det er ungdommen som ønsker seg en (selv kan jeg ikke fordra hotellputer…). Han skal betale selv, men sier han vil ha en ordentlig god. Søsteren har hatt hotellpute i flere år, men den er blitt flat, formløs og elendig. Fra Coop til 299.

Han skal ikke sove på den, men bruke den som ryggstøtte i senga når han har hjemmeskole (noe jeg kunne skrevet en egen tråd om nå, #%^+$£€ hjemmeskole!!)


#2

meisje sa for siden:

Jeg har to ulike hotellputer, en som ryggstø, den andre til å sove på. Det er ikke dun i ryggstø puten, den er ganske fast i forhold til den andre som er en trekammer pute med dun i kammer 1 og 2, og dun-fjær blanding i det midtre kameraet.



#4

Millen sa for siden:

Styr unna IKEA sine. De mister fasong og alt annet. De er ikke dun da.



#6

Matilda sa for siden:

Vi har fire av de Pøblis lenker til og en fra Ikea, og to av barna og jeg bruker våre til å sove på. (Refluks. :mumle: ) Den fra Ikea er blitt en sammentovet, hard og skeiv klump, mens de fra Kid holder koken og kan fortsatt ristes tilbake i fasong.


#7

IzziCreo sa for siden:

Kan også anbefale de Pøblis linker til. De holder fasongen godt. Hvis jeg skal si et ørlite minus er at de er fylt til randen liksom, ganske stinne, men det er liksom litt luksusproblem :knegg: De har veldig ofte 50% på puter, så en en mnd eller to, så får dere puten til halv pris.


#8

Malama sa for siden:

Jeg lurer på om der er kis sin mellomste har, kjøpt på halv pris. Den holder i alle fall fint formen enda.


#9

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk, alle! :blomst:

Her var det mange gode tips! :)


#10

liefje sa for siden:

Våre er fra KID. Har hatt dem i ca 5 år. De holder formen bra enda. Jeg sover på min. Jeg synes imidlertid ikke de er kompakte nok til støtte ved lesing og kaffedrikking i sengen. Jeg kombinerer da hotellputen med en veldig fast vanlig pute.


#11

Timar sa for siden:

Eldste her har hotellputen fra Kid. Den holder fasongen og funker fint til å støtte opp ved lesing i senga. Jeg syns den er stor og tung og alltid i veien i senga hennes, men siden brukeren selv er fornøyd så er det vel slik den skal være. :)


#12

millact sa for siden:

Vi har fra Kid.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.