Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Airfryer - gi meg din beste oppskrift/ditt beste tips

#1

Mikkeline sa for siden:

Mann og barn kom hjem med Philips xxl forleden dag, og jeg tror jeg kommer til å bli begeistret.

Er på jakt etter din beste oppskrift og geniale tips.

Hvilke ekstrautstyr må man ha?


#2

Pasta sa for siden:

Jeg henger her. Vi fikk i julegave.


#3

Gerbera sa for siden:

Vi varmer rundstykker i den. Både frosne og halvstekte, går mye fortere enn i ovnen.

Mannen bruker den mye til kyllinglår, kyllingnuggets og pommes frites/søtpotetfrie. Funket sånn passe til ostesmørbrød.

Neste på planen er visst å prøve å steke ribbe i den..


#4

IzziCreo sa for siden:

Vi bruker den veldig mye til helstekt kylling. Den blir supersaftig! Og så bruker vi all kraften til saus etterpå. Hjemmelagde vårruller er magisk i den. Det meste blir faktisk bedre og saftigere i den. Ribbe får perfekt svor! Selv kald ribbe fikk vi sprø svor på. Har ikke stekt den fra A til Å i AF, men de siste 5 min for sprø svor.

Vi har ikke annet ekstrautstyr enn en grillplate, men vurderer den pizzainnsatsen.


#5

Mikkeline sa for siden:

Om man skal ha grønnsaker i litt mindre biter, er bakeformen et alternativ da?


#6

Dali sa for siden:

Det fins en gruppe på fb, søk på Airfryer. Vi bruker vår en god del, feks blir den billige coop pommes frites-en veldig god. Og søtpotet fries.


#7

Input sa for siden:

Hvordan gjør dere det?


#8

Mikkeline sa for siden:

Takk for tips!


#9

Gerbera sa for siden:

180 grader i 6-7 minutter, bare legger rundstykkene oppi den rista som ligger oppi fast.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.