Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fuktighetskrem

#1

Blånn sa for siden:

I planen Blånn tar vare på seg selv: jeg trenger tips til god og drøy fuktighetskrem. Og ansiktskrem som trekker godt inn i huden for blandingshud. Hit me!


#2

Tallulah sa for siden:

Fuktighetskrem til kroppen? Jeg bruker vekselvis bodybutter fra Body Shop og Biotherms lait corporel. Sistnevnte er lettere og veldig drøy, syns jeg. Bodybutter er fetere, men også drøy.

Ansiktskrem syns jeg det er vanskelig å anbefale, men jeg har vært veldig fornøyd med dermalogica og murad, men de er dyre. Mange koreanske kremer er gode og rimelige, jeg har blant annet brukt cosrx.

Om du finner et apotek med hudpleiere ansatt kan du få god hjelp! Jeg lagde en tråd der jeg spurte om tips til gode ansiktskremer som kan kjøpes på apotek i fjor, der fikk jeg mange gode tips. Om du søker på murad finner du den sikkert.

Også anbefaler jeg bloggen heltiden.no. Kunnskapsbasert og godt forklart!


#3

rajraj sa for siden:

Jeg er kjempefornøyd med "Natural Moisturizing Factors + HA" fra The Ordinary til ansiktet. Den fås blant annet kjøpt på H&M og koster ikke mye. Drøy, trekker godt inn i huden, blir ikke blank og lukter lite. Jeg kombinerer den med serum tilpasset min hudtype, men om du ikke gidder serum vil jeg tro den holder fint alene.


#4

frukt sa for siden:

Änglamark body butter, eller hva det nå heter, er veldig drøy.


#5

IzziCreo sa for siden:

Jeg anbefaler Lush sin Gorgeous til ansiktet, og trenger du enda mer fukt så er Skin's Shangri La perfekt. Jeg har også brukt Cosmetic Lad og Celestial og de er også gode og rimeligere, men gir ikke nok fukt til meg på vinterhalvåret. Jeg er en som reagerer på veldig mye, men Lush sine produkter tåler jeg spesielt godt.

De har også mange fuktighetskremer til kropp, men der har jeg hatt andre merker jeg må bruke opp først. L'Occitane har også mange gode.


#6

Madicken sa for siden:

Dermalogica til ansiktet :nemlig:. Dersom du trenger ekstra mye fukt, er Intensive Moisture Balance fra dette merket super. Jeg har prøvd det meste av kremer, og dette er den eneste som fungerer for meg vinterstid (jeg har normal blandingshud som blir tørrere om vinteren). Den er også veldig drøy i bruk.


#7

millact sa for siden:

Pleier å bruke et eller annet fransk merke fra apoteket.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.