Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Persienne/rullegardin/gardin soverom

#1

millact sa for siden:

Vi flytter snart. Skal få komme inn i leiligheten på lørdag og ta litt mål.

Hva ville dere hatt på soveromsvinduer og hvorfor? Det er 1.etg. Yngste får både dør og vindu på sitt rom.



#3

Syrinx sa for siden:

Lystette gardiner. Rullegardiner og persienner "bråker" hvis/når det er vind og man sover med åpent vindu, samt slipper inn lys.



#5

meisje sa for siden:

Du har sagt at dere skal inn i 1. etasje. Har dere innsyn til soverommene fra trafikkerte arealer utendørs?

I så fall er jeg veldig glad i mine plissegardiner med lyst stoff som kan plasseres hvor jeg ønsker i vinduet. Ønsker dere det mørkt i tillegg enten doble plisse eller gardiner i tillegg.


#6

Niobe sa for siden:

Jeg ville hatt plisségardiner, av typen man kan velge om man vil ha øverst eller nederst på vinduet. Da kan man velge å slippe inn lys, men hindre innsyn likevel.


#7

veobra sa for siden:

Vi er veldig fornøyd med gardiner av den typen Elise har bilde av. Der det er innsyn har vi to sett gardiner. Innerst en tynn gardin, gjerne i lin for de er så fine, denne slipper inn lys. Ytterst har vi tykkere gardiner som gjør rommet mørkt.

Jeg har hengt dem opp høyt opp og så lant ut til siden at gardinen omtrent er ved siden av vinduet når de er trukket fra. På den måten kommer det mest mulig lys inn i rommet.


#8

millact sa for siden:

De må vel kanskje spesialbestilles?


#9

Niobe sa for siden:

Nei, våre er kjøpt på salg på Kid, Princess og Jysk. De kan kuttes til rett bredde.


#10

millact sa for siden:

Det er en vei foran vinduet, vei til tre boliger som ligger forbi vårt bygg. Så er det en annet leilighetsbygg vi ser mot på andre siden av den veien.

Alle tre byggene har parkeringskjeller, så det blir ikke trafikk akkurat.


#11

millact sa for siden:

Så bra! Da får jeg forsøke å ta gode mål på lørdag.


#12

Robyn sa for siden:

Det er dette jeg har endt opp med etter å ha testet litt forskjellig, og er veldig fornøyd. Har skinne i taket så gardinene går helt opp. Gir litt hotellfølelsen. :jupp:


#13

liefje sa for siden:

Vi har tynne, halvgjennomsiktige gardiner i et slags silkestoff innerst. Disse slipper gjennom lys og vi kan se ut men naboer kan ikke se inn, dvs. de ser vel noen konturer av oss hvis vi står ved vinduet, men det er greit. Disse gardinene er alltid trukket for. Utenpå har vi tykke gardiner fra gulv til tak. Disse er foret med "lystett" materiale. Disse trekker jeg fra om dagen. Jeg hadde nok ønsket meg helt lystett så jeg sover med maske i tillegg. Men det var disse gardinene som var her, og vi kjøpte dem med og har ikke byttet. Gardiner er DYRT.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.