Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Knust platetopp

#1

IzziCreo sa for siden:

Jepp, der mistet jeg en pepperbøsse i det jeg skulle sette den i krydderskapet over :sukk: Det er nok ikke en veldig dyr platetopp. Den fulgte med nøkkelferdig hytte, men vi kjøpte oss opp på hvitevarer. Det er en Electrolux topp, men som sagt, tviler på at den er av den dyre sorten (det lå feil dok i overtakelsespermen).

Regner med at dette går på hytteforsikringen, men er det noe poeng i å bytte bare toppen? Jeg mistet den på det hjørnet hvor funksjonene ligger (altså der hvor man regulerer temperaturen og slår av og på), så regner med at ting må byttes der også. Og da begynner det kanskje å bli altfor mye som må byttes ut?

Ser for meg et langt løp med vente på tekniker etc. Eller er det like greit å kjøpe ny med en gang? Det er ikke en platetopp jeg er veldig glad i. Den bråker en god del... Noen med erfaringer?


#2

Charlie sa for siden:

Min erfaring med sånne ting er at det er elektrikeren som er dyr. Kan like gjerne kjøpe ny. Hvis det er pengene som er pri. (Og ikke at man vil ta en for laget ifht bærekraft). Bytte hele vil også gjøre at man har i behold reklamasjonsrett om feilfunksjon osv skulle oppstå. Vet ikke om man får til det med en reparasjon.


#3

meisje sa for siden:

Jeg er overrasket at du tenker å reparere, du kan vel få en ny topp på innboforsikringen? Uansett ville jeg selv ikke brukt penger på å reparere enn topp jeg ikke var fornøyd med, pengene går fort mot det du kan kjøpe en brukt topp for på finn.


#4

IzziCreo sa for siden:

Bærekraft er en faktor, men ikke for enhver pris. Spesielt også fordi vi ikke er superfornøyd med den. Poeng det du nevner om rep og reklamasjonsrett.

Vi vurderer alltid reparasjon i forhold til bærekraft, men ja, det at antakelig elektronikken også er gåen gjør jo at det høyst sannsynlig ikke vil svare seg. Og poenget med at vi ikke er superfornøyd heller.


#5

Polyanna sa for siden:

Du kan også gi den bort på Finn. Det finnes folk som reparerer og selger videre. Sånn med tanke på bærekraft.


#6

IzziCreo sa for siden:

Å, takk for supert tips, Polyanna!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.