Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spillanbefaling: Wingspan

#1

Blå sa for siden:

Julens store spill for oss var Wingspan. Veldig bra brettspill med fint utseende og morsom spilldynamikk. Det virker litt overveldende når man først starter, men det går ganske raskt å lære reglene.

Vi har den engelske utgaven, så jeg kan ikke si noe om oversettelsene i denne: gamezone.no/avdelinger/brettspill-nettbutikk/strategi/diverse-strategi/wingspan-brettspill-norsk-utgave-145457-p0000074591

I går oppdaget jeg at det også finnes i en versjon for mobiltelefon. Og jeg skal innrømme at jeg satt så fordypet i det at jeg ikke merket at de 20 minuttene jeg måtte vente etter vaksinering var gått.

Det egner seg nok best for de som er litt spillvante. Men vi liker det veldig godt.


#2

Input sa for siden:

Kan du si litt mer om mobilversjonen? Hvordan spillet foregår og sånn. Synes jeg fikk lite info av filmen og den kostet jo litt. Vil den egne seg for nettbrett, tror du? Trenger noe å slå ihjel sykehusdagene med.


#3

Neket sa for siden:

Vi har også dette (ikke mobilvarianten), elsker det!


#4

Blå sa for siden:

Jeg synes at det er vanskelig å si hvordan mobilspillet er når man ikke allerede kan spillet. Jeg liker det veldig godt og har spilt alt for mye de siste dagene.

Jeg kan tenke meg at det er bedre på ipad fordi man får mer oversikt på et større bilde. Jeg vurderte å kjøpe det på ipad, men gikk for mobil for at det skulle være lettere å få med seg. Jeg har ikke testet om jeg kan åpne det på begge to.

Det er en veldig god tutorial, så man kommer fint inn i reglene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.