Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips om kikkert med stativ? (Gave)

#1

tinkadott sa for siden:

Mannen fyller straks 50 år, og han uttalte både i fjor og året før at han skulle hatt en kikkert på stativ på hytta. Jeg kan ingenting om dette, og vil ikke spørre så mye heller. Kjekt om jeg klarer å finne en bra selv liksom. Hytta ligger ved sjøen, så skal vel brukes for å se på båter og lastebåter som passerer (rett ved stort skipsleie). Noen forslag folkens?


#2

Anda sa for siden:

Se på denne, og vurder om du vil kjøpe av meg; har stått ubrukt hos oss litt, men kjøpt ny. (Mannen har ikke ro i baken/vi bor lenger unna sjøen enn at det var gøy); www.kikkertspesialisten.no/products/sky-watcher-mercury-705-az3/from/kelkoo?from=kelkoo&utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Sky-Watcher+Mercury-705+AZ3&from=kelkoo&gbraid=0AAAAADGtTT9lGAjQx0EETNb57VsBw7mRj&gclid=CjwKCAiA55mPBhBOEiwANmzoQskuzHZfDHjEeTt-Ht7ZRKpGfnkZXmK3kO92uP6JvzzqvT4yD0vnJxoCcGsQAvD_BwE


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.