Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Negler som fliser seg opp

#1

Bokormen sa for siden:

Jeg har myke og svake negler i utgangspunktet, men i det siste har jeg stadig opplevd at de også fliser seg opp. Det er mange produkter som lover sterkere negler, men er det noe som faktisk virker? :)


#2

GydaG sa for siden:

Nei. Eller Trind nail repair funker litt, men den flisinga harblitt helt håpløs her siste halvåret. Begynner å bli fortvila rett og slett. Er innmari ubehagelig når neglene er «for tynne» også innenfor det hvite.


#3

Jålebeinet sa for siden:

Prøv en teskje med maltekstrakt daglig.


#4

Fersken sa for siden:

Tilskudd av B-vitamin. Kjøp et som heter B-kompleks.


#5

Niobe sa for siden:

Jeg ville rådført meg med lege først, men pga. benskjørhet er jeg satt på en solid dose kalsium og D-vitamin (langt høyere enn det som regnes som høy dose), og det har hatt oppsiktsvekkende virkning på neglene. Jeg hadde litt tynne og bølgete negler, som lett fliset seg. Nå er tykke, sterke og blanke og vokser fort. Minuset er at om de brekker nå, så brekker de grundig langt nede. Det er noe med alt!


#6

meisje sa for siden:

Tenker som flere her at det kan være B eller D vitamin mangel. Så ville tatt tilskudd og sett på kosthold.


#7

Anikka sa for siden:

Nok D-vitamin og kalsium fikk jeg beskjed om av lege da mine negler fliset seg veldig opp etter ammeperiodene. Det var noe med at kun kalsium ikke var tilstrekkelig - D-vitamin måtte også til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.