Eg har ikkje smakt det før, men har veldig lyst til å prøve å lage det. Lyst til å stappe pulled pork og sylta rødløk inni. Og ein eller annan saus ting.
Men korleis gjer de det når det skal lage desse bolle tingene? Dei skal jo dampast ferdig. Funker det med ei langpanne med vatn inni stekeovnen eller har de dampe ting som de bruker?
Og er det nokre triks og tips eg trenger på min vei for å lage steam buns?
Jeg damper de fra Hattings på rist i kjele, eller i en skål i mikroen med litt vann i bunnen og plastfolie over. Prøvde å bake selv i jula, og dampe i stekeovn, men det tok laaaang tid.
Jeg har en fiskekjele jeg bruker til det. Det å få til nok damp er litt utfordringen hvis ikke. De blir best om de er skikkelig fluffy. Har sånne bambuskurver også,men fiskekjele funker lik godt. Hoisin og syltet kinakålsalat med chilli synes jeg er veldig godt!! Kidsa liker best med mais og hvitløksdressing...
Det gikk greit å dampe i ovn også, altså. La dem på bakepapir på rista, og hadde vann i stekebrettet under. Bare ikke vær destperat sulten før du begynner, for det tok mye lengre tid enn oppskriften sa.