Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spisested rundt Kanonhallen Løren

#1

Anda sa for siden:

Noen som har en anbefaling? Skal på en forestilling der neste uke, og har lyst på mat og et glass vin rett før. Heller det enn sentrum og så t-bane opp.

:vilha:


#2

nokon sa for siden:

På Vinslottet er det både gastropub og sushirestaurant med ordentleg «sitt ned og spis»-lokaler. Gastropuben har eg prøvd ein gong. Sushien der, 8fish.no/, er veldig bra! Det er ein indisk og, Sanjam, ennå nærmere. Der har eg kun kjøpt take away, men har inntrykk av at det er all righte lokaler.

Elles er det Peppes i omtrent samme bygg og ein del take away-steder også i området.



#4

Toffskij sa for siden:

+1 på sushien på Vinslottet. Synes de fleste spisestedene i området er ganske middelmådige, det som fungerer best, er takeawaystedene.


#5

Anda sa for siden:

Tusen takk, jeg skal sjekke ut. Takeaway funker ikke denne gangen, og det så ut som om mange av stedene stengte tidlig.


#6

nokon sa for siden:

Økern portal stenger i alle fall tidleg. Det er litt lunsjfokus til bedrifter. Liker også Sugar and spice, men lot vere å nevne sidan eg trudde det var eit lunsjsted. Om dei har utvida åpningstidene, er den bra.

Hy sushi har take away på Løren og restaurant nede ved parken på Hasle/Lille Tøyen. Dei har og ganske spennande sushimeny, i tillegg til ein del andre asiatiske retter. Eg har prøvd anda deira nokre gonger, men kun som take away. Trur det tar ca ein halvtime å gå frå restauranten på Hasle, til Kanonhallen. Samme avstand i motsatt retning er Paviljongen Haakon Tærud i Bjerkedalen. Der har dei ganske spennande meny, men igjen, eit stykke og gå. (Går an å ta banen frå Risløkka til Løren, men då forsvinn jo poenget med å velje noko i nærheten).

Trur eg ville vald 8 fish eller gastropuben på Vinslottet.


#7

Tallulah sa for siden:

Neida, Økern portal er åpen til 21 for de fleste spisestedene og den italienske er åpen til 24. Det var bare i pre-åpningsperioden de kun var åpne til lunsj.

Mulig det er gjort covidendringer når hjemmekontor ble en realitet igjen for de fleste. Det har jeg ikke sjekket.

Det er noen steder som er typisk lunsj, men også middagsteder.

Sugar & Spice er også åpen til sent. :nikker:


#8

nokon sa for siden:

Ok, då beklager eg. Burde dobbeltsjekka før eg svarte. Åpningstider har jo variert veldig etter restriksjoner.


#9

Tallulah sa for siden:

Ja, det er lett å gå helt i surr, og det er ikle alle stedene som er like flinke til å oppdatere hjemmesidene sine, heller.


#10

nokon sa for siden:

Til neste gong kan eg anbefale italienske Molto Trattoria på Økern Portal. www.moltotrattoria.com/

Spiste ein veldig god gnocchi der. Hyggelige lokaler og trivelig personale.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.