Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Røykt svinekam med ben

#1

Frøy sa for siden:

I desperat jakt på søndagsmiddag havnet det en slik i kurven min på fredag. Har aldri tilberedt det før og nå ser jeg jo at det er flere valg for hvordan det kan gjøres, både steking og trekking.

Hvordan tilbereder du svinekam?


#2

millact sa for siden:

Mamma pleier å trekke.


#3

Martis sa for siden:

Jeg er vant til at den kokes og deretter griljeres i ovnen før servering med sennep, sukker eller honning og evt griljermel. Og sukkerglasserte poteter.


#4

Kiwi sa for siden:

Steker den i ovnen. Serverer gjerne med ovnsstekte poteter og grønn ertestuing, skysaus og rørte tyttebær.


#5

Acino sa for siden:

Har den ofte hel på grillen, smører med blanding olje, honning, sitron, chili og timian.


#6

Fluke sa for siden:

Jeg langtidsstudier den i støpejern skryte med lokk (le cruiset)


#7

Nenne sa for siden:

Jeg lar den trekke, halveis dekket av vann. Halvannen time kanskje?. Koker inn kokevannet og bruker det til brun saus.


#8

frukt sa for siden:

Jeg regner med at du mener langtidssteker. :humre: Hvordan gjør du det?


#9

Charlie sa for siden:

Jeg stappet en svinebog i en leirgryte og lot den stå i ovnen tre timer. Gikk veldig fint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.