Finnes det en kyllingfond/kraft som kan fungere godt i ramen? Jeg kjører på hverdagens ekstraliv for tiden og må ta noen snarveier her og der. Nå har jeg innmari lyst på ramen og lite lyst til å drive med kraftkoking, så kan jeg kjøpe meg ut av dette?
Jeg simpelthen eeelsker kyllingkraften til Stange som du får kjøpt på Rema og Oda. Jeg er ikke bevandret innen ramen, men av kjøpekraft så er den fra Stange suveren og som hjemmelaget synes jeg. Jeg er forøvrig superkresen og har ikke funnet noen ordentlige gode før den.
Salsus har gått sammen med den japanske kokken Inage som står bak både Sapporo Ramen, Ezo og Obento Mathallen om å lage tre ulike ramenbuljonger. www.appetitt.no/matnytt/alle-elsker-ramen
Jeg kjøper dem i mathallen, men kanskje en lokal butikk også kan overbevises om å ta dem inn?
Kyllingbuljong alene gir ikke riktig smak uansett hvor god den er!
Vi har kjøpt miso paste og dashi pulver i japanske spesialbutikker som vi har pleid å bruke i tillegg. Og deretter smaksatt med chili, ingefær, lemongrass, lime etc. alt ettersom.