Jeg har lært meg hva seilerpatent er :ja:.Til det trenger man karbonader. Har du noen kjøpekarbonader å anbefale?
Gilde sine var ok før, men nå syns jeg de har gjort noe rart, så jeg liker de ikke mer. (Det er noe rart med konsistensen).
Liker Gilde sine, men Smedstuen sine er også gode. De er litt grovere, på et vis. Ellers kan man jo høre i ferskvaredisken på Meny, hvor de karbonadene kommer fra. Tror det er litt ulikt om de blir laget på stedet og hvilken leverandør de har om de ikke er lagd på plass. F.eks. Matbørsen (leverer egentlig til storkjøkken, men mulig Meny bruker dem i ferskvare??)) steker sine karbonader "for hånd" (altså at det står et menneske og steker dem, ikke på fabrikklinje).
Ja, det er bare et ord for karbondesmørbrød med speilegg, men det er et konsept som i alle fall er godt inngrodd på sunnmøre tror jeg, ordet altså. Jeg BRUKER knapt ordet, men jeg er oppvokst med det, og ble inspirert til åta det i bruk igjen, for vi SPISER det jo fra tid til annen i alle fall :)
Enig i at Gilde sine var bedre før egentlig, men har ikke fasiten på hvilke som er gode.
Jeg liker elgkarbonadene til Smedstuen gård. De er litt grovere og kjennes ikke ut som farse. Jeg vil tro Smedstuen har karbonader av storfe også, selges på meny.
Hva er seilerpatent? Så mange svar her og så er jeg første som lurer, hva har jeg gått glipp av.
Det jeg liker best med de to jeg nevner er at de ikke prøver å late som de er kjøtt. De smaker det de er, liksom. Og jeg er i tillegg over snittet glad i linser og bønner. Og sellerirot. :knegg:
Enkle karbonader er også å ta en pakke karbonadedeig, salte og pepre, dele i fire og flate uti stekepanna. Det er litt mer jobb enn å steke ferdige karbonader, og smaker godt.
Godt det ikke var bare meg. Google tenkte jeg ikke på, det hørtes for spesielt ut til at jeg trodde jeg ville finne noe svar. jaja, så eksotisk var vel ikke navnet at jeg trengte trekke den slutningen.
Enig, jeg liker også de som smaker det de er best. Den grønne fra Liv Laga og sopp-burgerne fra Coop er favorittene. Jeg velger sistnevnte foran kjøtt når vi skal ha hamburgere.