Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken kjøkkenmaskin?

#1

tink sa for siden:

Jeg skal kjøpe inn en ny kjøkkenmaskin. Hovedoppgaven blir å elte deig, den bør også kunne vispe krem og røre kaker, men vi trenger ikke mye ekstra utstyr som blender og liknende.

Den må være stor og sterk, og gjerne stillegående.


#2

Stompa sa for siden:

Jeg skal ha Ankarsrum når min over 30 år gamle Electrolux Assistent kneler. Det er altså samme maskin, bare med nytt navn og litt fornya design. Elsker den! :elsker:


#3

C3PO sa for siden:

Jeg er fortsatt glad i Kitchenaid. Noen ganger har jeg tenkt at en Kenwood hadde vært praktisk i forhold til å lage større deiger, men Kitchenaiden duger godt til vår familie på 5.


#4

gnuri sa for siden:

Jeg hadde kjøpt Ankarsrum dersom jeg skulle hatt ny maskin nå. Den tåler store deiger, og er helt super.


#5

Syrinx sa for siden:

Jeg er veldig glad i Kenwood, men tror kanskje det blir Ankarsum når Majoren jeg har nå dør. Kjøp en med god motor iallfall, uansett merke.


#6

Shun sa for siden:

+1 på Ankarsrum. Jeg elsker min litt, og du kan kjøpe ekstrautstyr etterhvert som du synes du trenger det.
Den er blitt mye dyrere det siste året, så om du har tid til å vente ville jeg lagt inn et søk på prisguiden for å få varsel om salg og tilbud.


#7

Myria sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med vår Kenwood Chef XL Titanium. :jupp: Her var det også viktig at den taklet gjærdeiger. Kakerører klarer omtrent alle maskiner.


#8

tink sa for siden:

Dere er gode! Jeg har selv en Kenwood hjemme som virker helt fint, selv om den bråker da. Nå skal jeg kjøpe til noen andre, og den som står ansvarlig for betalingen snakker også varmt om Ankarsrum. Så da blir det den!


#9

Filifjonka sa for siden:

Jeg har kjøpt Wilfa Pro Baker for ikke så lenge siden. Veldig deilig med så stor bolle, den er mye større og hakket stødigere enn Kitchen Aiden som jeg har hatt i 15 år og bakt masse med. Baker endel brød med Ankarsrum på jobb, men blir aldri helt fortrolig med den.


#10

IzziCreo sa for siden:

Ankarsrum. Den tar store deiger. Jeg har også vispebollen til den. Funker utmerket.




#13

Olifant sa for siden:

  • enda en på Ankarsrum. Jeg elsker min og har gåter helt annet forhold til gjærdeig etter at den kom i hus.

#14

Niobe sa for siden:

Jeg synes ikke gjærdeig blir noe bedre i Ankarsrum, men kakerøre/eggedosis/marengs blir veldig mye bedre i Kenwood. Så jeg hadde gått for Kenwood igjen, om jeg måtte ha ny nå.


#15

veobra sa for siden:

Jeg har Kenwood og liker den godt. Kjøpte en med kraftig motor og den jobber fint med store gjærdeiger.


#16

Erica sa for siden:

Jeg har også denne maskinen, og elsker den til gjærbakst og til kaker der smør og sukker skal mikses hvitt. Til pisking av mindre mengder eggehvite, kremfløte og annet er den ikke helt optimal, men det tror jeg ikke ankarsumen er heller. Da drar jeg opp den gamle kitchen aiden.


#17

Filifjonka sa for siden:

Jeg ser den, da blir bollen litt diger. Jeg har ikke plass til å ha både Wilfa og Kitchen Aid’en på kjøkkenet, så jeg har kjøpt en enkel håndmikser til små mengder visping.



#19

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har kjøpt Kenwood Chef xl Titanium. Så langt testes med suksess på ulike gjærdeiger og den vispet 4 eggehviter helt suverent.


#20

Geitrams sa for siden:

Jeg har hatt både Kenwood og Kitchen Aid, og endte opp med Ankarsrum.


#21

veobra sa for siden:

Har Kenwood, en med kraftig motor, og liker den godt. Bruker håndvisper til små ting uansett. Det er enklere og jeg synes jeg har besre konteoll. Blir mindre oppvask også når jeg ikke bruker den digre bollen.


#22

Charlie sa for siden:

Ditto.


#23

Erica sa for siden:

Jeg har heller ikke plass til 2 (eller har plass, men syns det blir så rotete), så den står i kjelleren og tas opp ved behov. Det er litt stress så tror jeg skal gjøre som deg, ha en liten enkel håndmikser i tillegg.

Kanskje trådstarter alt har kjøpt maskin, men om hun ikke har det så må jeg få lovprise probakeren litt mer. Maken til enkel maskin. Hiv alt du skal elte opp i bollen, sett på og alt går av seg selv. Blir utrolig bra brød, boller, pizzadeig (viktig for en pizzanerd) osv. Uansett hvor stor eller liten deigen er så går det av seg selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.