Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Reisemål?

#1

*HH* sa for siden:

Leker litt med tanken på at søsknene mine og jeg kunne gitt en tur i gave til våre foreldre. Tenker mest på en langweekend, så det er ikke så aktuelt med steder som det tar 15 timer å fly til ;)

Det må være et sted det er noe å se på, de drar ikke på ferie for shoppingen sin del. Noen som har forslag til reisemål? Selv er jeg helt grønn på dette området


#2

Maverick sa for siden:

Vi (mine søsken og jeg) ga våre foreldre en langhelg i Paris. Stor jubel! Nå er de frankofile og Parisaddicts, så den var enkel.


#3

Skilpadda sa for siden:

Praha, kanskje? Ikke så langt å reise, nydelig by og verdens beste øl. :D


#4

Fibi sa for siden:

Signerer forslaget om Praha! :jupp:

Et tips er å reise like før påsken. (I påsken blir det dyrere, men en uke eller to før går bra.) Da er det nemlig store markeder rundt omkring i byen, og masse fint å se på. Vi var der i Mars, og forelsket oss helt i byen!


#5

amo sa for siden:

Edinburgh eller Aberdeen?


#6

Skilpadda sa for siden:

Av disse to ville jeg helt klart valgt Edinburgh. (Og det er jeg ganske sikker på at vennene våre i Aberdeen ville, også. :humre: )


#7

Candy Darling sa for siden:

Praha, Edinburgh og Paris er flott, London, Dublin og Roma likeså. Milano har jeg aldri vært i selv, men det skal være nydelig. Krakow står på min ønskeliste.

Hva liker foreldrene dine? Kunst, arkitektur, litteratur, historie; urbant kaféliv eller natur og fjell?

Hvis man ikke nødvendigvis liker det trendy superurbane, slår jeg gjerne et slag for Dublin. Irer er et deilig folkeferd :stereotyp:, og det er virkelig Roddy Doyle på pubene med livemusikk og allsang. Man kan ta en litterær pub-crawl der man trasker fra pub til pub og blir ført gjennom de store irske litterære helter gjennom fantastiske fremføringer. Visstnok. Sier mannen, som har vært på det. :snurt:


#8

Maverick sa for siden:

Krakow er vakkert. Wien likeså!

(selv er jeg fortsatt forelsket i Paris, både mtp. historie, kunst og arkitektur. :hjerter: )

Praha sliter jeg litt mer med, men det kan hende det er fordi jeg bodde på "hotell Dum", farget håret og badet lilla og at alle de andre i klassen konsekvent skulle frekventere gatene hvor man fikk kjøpt Tomy Hillfiger og Versacce sjempebillig. :mumle:

Åh! Eller hva med spaweekend i Tallinn? Eller Riga, der er det visst veldig vakkert, gamlebyen er fascinerende, har jeg hørt.


#9

*HH* sa for siden:

Dette er nok veldig beskrivende ja :nikker: Kunst, arkitektur, litteratur og historie.

De er ikke supertrendy og urbane nei, men de er ikke den rake motsetningen heller :)

Tusen takk for god hjelp, jenter :blomster:


#10

Candy Darling sa for siden:

Da bare gjentar jeg Dublin. :ensporet:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.