Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal jeg gjøre med dette kaffeserviset?

#1

Kaprifol sa for siden:

Jeg har arvet et kaffeservise som jeg tror jeg vil selge. Men jeg er litt usikker, spesielt fordi jeg ikke finner noe som ligner på finn, og dermed ikke kommer i gang med å lage annonse en gang.

Serviset er arvet etter slektning som jobbet i Forsvaret. Det er riksvåpen på koppen, serviset er produsert av Porsgrunn. Hvitt med gullkant. Kan være fra perioden 1960-2000, og kan være noe som offiserer fikk i gave, tenker jeg.

Er det noen som vet hva dette serviset heter? Hvordan finner jeg ut av hva det kan være verdt?


#2

Tallulah sa for siden:

Stilig! Du kan sikkert høre med Porsgrunn porselen for å få vite mer om det. Kaffeservise er ikke det letteste å få solgt, men slike ting som dette kan fatte interesse hos den rette samleren.


#3

Nextlife sa for siden:

Det var veldig likt Nathalie Gull

www.porsgrund.com/serviseserier/nathalie-gull

Slike custommadeserviser er helt bingo med å selge, treffer du rette personen kan du få en ok pris, men nå om dagen er det nesten bare Marieservisene fra Figgjo som går skikkelig høyt i pris, kanskje også et par av de eldre, klassiske til Porsgrund, ellers går serviser for ganske lite penger.


#4

Kaprifol sa for siden:

Jeg holder på å rydde loftet etter 18 år i samme hus. Så tenker egentlig bare å bli kvitt dette, ingen som vil bruke det. Det var lurt å sende mail til Porsgrund, det skal jeg gjøre.


#5

-ea- sa for siden:

Sjekk i Porsgrund-grupper på Facebook. Skal se om jeg finner link.
Trodde jeg var med der, men har visst meldt meg ut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.