Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skal bestille vegetartapas – anbefalinger?

#1

Skilpadda sa for siden:

Jeg skal bestille vegetartapas til et lite selskap (6-7 personer); er det noen som kan anbefale en god leverandør i Oslo? :) Jeg ønsker ikke vegansk - vil gjerne ha ost og sånt - men altså ikke kjøtt eller fisk.

Jeg har googlet litt, så jeg har funnet noen alternativer, men det er alltid greit med personlige erfaringer. (Noen av dem jeg har sett, har bare hele menyer med blanding av vegetar og ikke, og noen har minimumsbestilling på 10.)


#2

Floksa sa for siden:

Finnes det virkelig et eget pass for vegetarianere?

:skeptisk:

Rusler rolig ut av tråden igjen og tenker jeg kanskje SKULLE bestilt den timen hos optiker’n snart….


#3

Pamina sa for siden:

Oslo lunsj er flinke til å tilpasse og har ofte gode råd. Masse smak og trøkk i maten. De har ikke noen ren vegetarmeny, men har flere vegetariske tapasretter. Tipper de er godt villige til å tilpasse om de får tiden til det.


#4

him sa for siden:

Bare innom og synser (fordi jeg synes det er så ekstemt hyggelig å se det på FP igjen! :D Aner ingenting du spør om, da :humre: )

Jeg tenker at de fleste har litt vegetar så jeg ville heller ha tenkt på en ok catring først og så bedt de om å sette opp vegetarmeny til meg?


#5

Pøblis sa for siden:

Min absolutte favoritt er Kajsas.no på Nesøya og Nesbru. de tilpasser og lager de lekreste ting. Vi har flere veggiser på jobb som har vært superfornøyd med tapas derffra.

De leverer ii Oslo. Og man kan hente hos dem på Nesbru rett forbi Ikea Slependen.

Kakene deres er både helt vilt vakre og veldig gode, hvis dere skal ha dessert.


#6

m^2 sa for siden:

kajsas er helt fantastisk - både smak og utseende. Nå har ikke jeg smakt vegetarmat derfra men ville bare heie på dem :jupp:


#7

Skilpadda sa for siden:

Tusen takk for tips! Tror jeg nettopp har fått mat fra Kajsas på en fest, og det var helt nydelig, så det er et veldig godt tips – men det er litt dyrt med 500 for levering og så det samme for at de skal hente fatene, synes jeg. :) Men hvis man har bil og kan hente og levere selv, er det jo et kjempetips.

Jeg skal se hva Oslo Lunsj sier, tenker jeg, takk for det tipset også.


#8

Skilpadda sa for siden:

Hyggelig å se deg også, him! :D

Og det er nok et godt råd, det; jeg har aldri kjøpt tapas til levering før, så jeg tar mot generelle tips også, selv om folk ikke nødvendigvis har kjøpt vegetarmat fra stedet.


#9

Charlie sa for siden:

Steder som lager god mat og er profesjonelle, kan også lage måltidsalternativer, er min erfaring. Ville gått etter fagfolk som kan sakene sine, så ordner det seg med vegetar. :ja:


#10

Skilpadda sa for siden:

Ja, det er sikkert sant, og jeg vil som sagt gjerne ha tips til gode leverandører. :)


#11

Storm sa for siden:

Det begynner å bli noen år siden jeg har spist mat derfra, men Vannimunn har pleid å være fantastisk. Ser de har veganermeny, den kan vel sikkert utvides/tilpasses til vegetar?


#12

scilla sa for siden:

Kan du bestille fra en restaurant og få det levert med f.ex. Foodora? Da står du friere mtp maten.


#13

Skilpadda sa for siden:

Ja, det kan jeg – har du noen forslag til steder? :)


#14

Maverick sa for siden:

Nå vet jeg ikke om Stunt Squad leverer, men de er hvertfall gode på veggis. :jupp:

(Skilpadda! :hyper: )


#15

Tallulah sa for siden:

Joda, de leverer! stuntsquad.no/kontakt/betingelser/ Men det koster jo litt, det også.

Vi har god erfaring med dem i jobbsammenheng, da har vi ofte ringt og hørt hva de kan tilby basert på hva vi trenger, framfor å ta utgangspunkt i menyene på hjemmesiden. Vi har gjerne bestilt gryter og supper, så usikker på om de har tapas.

Og om du husker 40-årslaget mitt, Skiladda, så hadde jeg bestilt fra Delikatessen. Det var jo ikke akkurat i går, men jeg har alltid hatt gode opplevelser med maten derifra, også etter 40-årsdagen, men da i restauranten.

De har et ganske godt utvalg vegtartapas, syns jeg.
delicatessen.no/tapas-byr-pa-en-mengde-vegetarvennlige-valg/


#16

Skilpadda sa for siden:

Delicatessen kjenner jeg til, de har god mat, ja. :) De har ingen vegetarmeny på cateringmenyen, og det står at enkeltrettene bare kan bestilles sammen med en meny, men det kan jo hende det går an å snakke med dem om det.

Stunt Squad ser ut til å ha tapas, men veldig lite vegetar, og så står det at de vanligvis har minimumsbestilling på 10 personer.


#17

Skilpadda sa for siden:

Jeg setter veldig stor pris på alle tipsene, altså! Og jeg trodde jo planen min («jeg får besøk av en venninne fra utlandet som er vegetarianer, da er det jo hyggeligst om hun kan spise alt jeg serverer», liksom) var ganske enkel, men det ser ikke ut til å være så rett frem likevel.


#18

Tallulah sa for siden:

Ja, det er nok minstebestilling for de fleste cateringer. Men du kan kanskje bestille take away fra delicatessen og velge ut vegetartapasene?


#19

Skilpadda sa for siden:

Jeg kan ikke se at Delicatessen har takeaway - kanskje jeg ikke leter godt nok? Men hvis de har det, er det jo greit å ta en drosje eller noe, det blir sikkert ikke noe dyrere enn levering fra cateringsiden deres.


#20

Tallulah sa for siden:

Jeg var sikker på at jeg så det i stad, men nå finner krg det ikke igjen. Bare Tromsø og Fredrikstad. Men var på maskin i stad, mobil nå, så mulig det er noe som ikke kommer opp. :vetikke:


#21

Skilpadda sa for siden:

Jeg sitter på maskin nå, og på nettsiden deres står det at man kan bestille takeaway i Bodø og Fredrikstad, og begge de er litt langt unna. :D


#22

Tallulah sa for siden:

Bittelitt. :knegg: Mulig du lettere kan finne god vegetarmat om du ikke vil ha tradd tapas. Et utvalg indiske, pakistanske eller nepalesiske småretter, f.eks?


#23

scilla sa for siden:

Har Ben Reddik take-away, tro? Mener å huske pre-pandemiske gode veggisretter der:jupp:


#24

scilla sa for siden:

Habibi har også god vegetarmeze!


#25

Tallulah sa for siden:

Ja, om du vil ha meze har cafeen på Melahuset gode vegetarretter. Og leverer med Wolt. www.melacafe.no/


#26

Skilpadda sa for siden:

Tusen takk for tips, meze er en mulighet, ja. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.