Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Telys som faktisk varer lenge?

#1

LilleT sa for siden:

Jeg er så lei av telys som liksom skal vare i åtte timer, men som slukner etter et par timer, selv om de på langt nær er tomme. Finnes det telys (ikke led :knegg: ) som faktisk varer lenge?


#2

Millen sa for siden:

Ja,de hvite i plastkopp fra Nille.




#5

LilleT sa for siden:

Takk for gode tips!


#6

GinaK sa for siden:

Når vi tenner lys rundt 15 tiden så brenner de til rundt 23tiden så er fornøyd med de tlysene fra Nille.


#7

amo sa for siden:

Hmm,jeg kjøper på -nille, og de varer omtrent det det står på pakken. Har både 4,6 og 8 timer. tenner 8 timer når jeg kommer hjem fra jobb og de slukner ca kl. 23.30. Har Er så fornøyd med de at jeg har ikke prøvd andre.


#8

Pasta sa for siden:

Så de fra Nille brenner til de er tomme? Jeg syns så mange telys (vi kjøper ofte ulike merker på obs) bare brenner opp 3/4 av stearinen. Det irriterer meg veldig.


#9

LilleT sa for siden:

3/4 eller enda mindre. :frustrert: Det virker som om de ikke blir varme nok til å smelte all stearinen, og veka drukner.


#10

amo sa for siden:

Ja, de fra -nille brenner til de er tomme ja.


#11

Myria sa for siden:

Alle fra Ikea brenner også til de er tomme. :jupp:


#12

IzziCreo sa for siden:

De i plastkopp fra Nilla, ja. De brenner også opp alt. Sluttet med Ikea sine pga at de ikke brant opp alt, men kanskje det har endret seg nå?


#13

-ea- sa for siden:

Jeg kjøper aldri telys i plastkopp, bare metall. Tror jeg kjøper mest på vanlige matbutikker, Coop eller Eurospar. Bruker å sjekke at de har 6 eller 8 timers brenntid.


#14

Millen sa for siden:

Ikea lys synes jeg er dårlig på alle områder så der har jeg sluttet å kjøpe lys.


#15

LilleT sa for siden:

Da er de tydeligvis bedre enn de i metall med såkalt 8 timers brenntid fra Rema. Det er de som har irritert vettet av meg i det siste. Har hatt samme erfaring med lys med åtte timers brenntid fra Kiwi og Plantasjen tidligere. IKEA sine er det lenge siden jeg har prøvd.


#16

LilleT sa for siden:

Dere som anbefaler lys fra Nille: Er det disse eller disse?


#17

IzziCreo sa for siden:

De første i pappboks. 50 stk.


#18

Fluke sa for siden:

Kan det være plasseringen av lysene som gjør at de ikke funker hos dere LilleT?

Jeg vet det høres fjernt ut, men jeg har en lysestake med 10 telys i der det lyset som står den ene plassen ALLTID drukner, uansett hvilken type lys jeg bruker. Alltid samme plass. Jeg skjønner det ikke og har bare resignert, så i vår lysestjerne med 10 lys er det stort sett bare 10 lys i noen timer, og så er det 9 lys resten av tiden. Kjempeirriterende.


#19

LilleT sa for siden:

Takk!


#20

LilleT sa for siden:

Fluke: interessant teori. Jeg tror imidlertid ikke at plassering spiller inn her. Brenner telys tre ulike plasser i huset, så i så fall er alle "feil". Det kan jo hende, men virker jo litt snodig.


#21

Millen sa for siden:

Jepp.


#22

Strå sa for siden:

Jeg kjøper telys i metallbeholder på Coop Mega. De som skal vare seks timer gjør det og litt til vanligvis. Plastlysenr vil jeg ikke ha, det er ganske høy gjenbruk av aluminiumavfall her i landet.


#23

Isprinsessen sa for siden:

Får de som drukner varme fra noen andre telys slik at stearinen smelter for raskt ?


#24

Fluke sa for siden:

Ja, det er teorien min, men om jeg snur lysestaken så er det lyset på samme plass (i vinduet altså, ikke i staken) som drukner, dermed antar jeg at det kan ha noe med trekken fra vinduet det er plassert i eller noe sånt også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.