Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Printer til hjemmebruk

#1

amo sa for siden:

Noen som kan anbefale en rimelig printer jeg kan bruke hjemme?
Jeg tar det meste som trenger å skrives ut, enten på mannen eller min sin jobb, men av og til vil jeg ikke vente, eller gidder ikke gå bort på jobben om kvelden for å hente. :knegg:
Jeg tenkte at pris på blekk også er avgjørende på pris, men kom frem til at det er underordnet. Kommer ikke til å bli så mye brukt, så blekk står jeg i.
Anbefalinger?


#2

Teofelia sa for siden:

Hvis du skal ha en printer som ikke brukes mye, vil jeg anbefale å gå for laserskriver. Da slipper du at blekket tørker ut, og at den er ubrukelig hver gang den har stått en stund.

Svart-hvit laserskriver får man til en rimelig penge, så med mindre du absolutt må ha farger, ville det vært mitt valg.


#3

amo sa for siden:

Jeg trenger ikke farger. Takk for tips 👍


#4

Stompa sa for siden:

Jeg har en trådløs Epson som jeg er helt greit fornøyd med til småutskrifter. Har aldri opplevd at blekket har tørka; bruker den nok et par ganger i måneden. Den kosta nok mellom 1000 og 2000. XP-445 eller 455, tror jeg.


#5

Fluke sa for siden:

Vi gikk for en trådløs Brother og elsker den. Den virker alltid når vi trenger den.


#6

Charlie sa for siden:

Jeg har en liten portabel alt i ett printer fra HP. Den ble kjøpt inn for å kunne være mobil og tas med på reise, det var ingen installering å snakke om på den, veldig lettvint. Trådløs.

Finnes fargekassett på den. Bruker den nesten aldri, har ikke hatt noe problem med at den tørker.

www.hp.com/id-en/shop/hp-officejet-250-mobile-all-in-one-printer-cz992a.html

Den ble anbefalt til meg av vår IT-innkjøper den gang da, han visste at jeg ville ha noe lettvint som «bare virker». :knegg:


#7

nokon sa for siden:

Det Teo sa. Blekk tørker inn viss det ikkje blir brukt regelmessig.


#8

Isolde sa for siden:

Enten laser eller ecotank. Jeg har siste. Etter å ha kjøpt billige printere som ble dyre fordi jeg måtte 2 ganger i året bytte patronene da de ble tørre og dårligere byttet et til Epson ECOtank. Enkel å sette på det trådløse. Skriver fint ut bilder, dokumenter osv. Og på grunn av måten blekket er laget på tørker den ikke inn. Har hatt min i 1 1/2 år nå og tankene er nesten fulle enda. www.proshop.no/Skriver/Epson-EcoTank-ET-2814-Multifunction-Ecotank-WiFi-Blekkskriver-Multifunksjon-Farge-Blekk/3015122?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=searchengine&gclid=Cj0KCQiA09eQBhCxARIsAAYRiynQHEXAYnGrdRkJ8I-a5PsIai3n89nUf5HuRzRwxusIIvFLjYyPw-0aAvvpEALw_wcB


#9

zeppelin sa for siden:

Vi har også gått for en sånn eco-tank. Printeren selv var litt dyrere, men vi sparer det inn på utgifter til blekk på veldig kort tid. Printere er jo ofte veldig billige, ned i 300. Det er blekkpatroner de tjener penger på. Vår heter så mye som Epson ET-2721. Den var litt dyrere. Det var flere av samme type som var billigere, men likevel hadde eco-tank.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.