Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hårgugge til gutt

#1

IzziCreo sa for siden:

Minsten trenger, i følge sin far, ny hårgugge da de han har ikke passerer duftkontrollen... Joa, både Minsten og jeg synes at de lukter litt i overkant sterkt, men de funker så vi har godtatt det.

Sååå, hva vil dere anbefale? Det må være sånn gugge som holder håret på plass. Ferdig snakka liksom. Det skal ikke glinse eller bli sånn sprøtt og stivt. Pluss for lite lukt (åpenbart :knegg: ).

Han har typ slik sveis nå (og kunne ikke annet enn å le da det visst kalles Ivy League haircut... The kid aims high apparently :knegg: )


#2

Ine sa for siden:

Eleni and Chris, matte clay. Nikita.


#3

Che sa for siden:

Nå vet jeg jo ikke hva han har prøvd da men.
Her har vi Renati i hus. De får det i gave av sin frisørtante (selv om de ikke bruker det) -Den lukter litt sånn fruktig, men ikke mye. Google sier "svak lukt av banan", men det er jeg ikke enig i, altså.
Fudge bruker mannen. Den lukter bare reint.


#4

IzziCreo sa for siden:

Takk for tips :blomster: Skal sjekke disse ut!


#5

Maverick sa for siden:

Det er sånn pulver som er greien. Blir ikke stivt og glinsete. Skal prøve å huske hva det heter. :knegg:


#6

Isprinsessen sa for siden:

Dust it fra schwarzkopf.

Vår bruker en fra Coop define. Er rød farge på lokket.


#7

Ruslebiffen sa for siden:

Evt så kan han prøve Dry Shampoo paste fra Redken. Er som en tørrshampo men gjør håret litt seigere, mellomting mellom paste og tørrsjamp. Det siste var kanskje ganske åpenbart ut fra navnet. :knegg:

www.bangerhead.no/redken-dry-shampoo-paste-57g?gclid=Cj0KCQiAmpyRBhC-ARIsABs2EAoIfhgS3dyGG-iedQS2zNdAKuJ-90Akj5QfZBe6dem9yMlVQ9AKgZoaAvFgEALw_wcB

Jeg bruker den mot hårrøttene for å få løft og litt hold i det tjukke håret mitt, og har med hell brukt den på minsten et par ganger. Den er ikke klissete, og jeg tror den lukter ganske lite.


#8

Ruslebiffen sa for siden:

Får av en eller annen grun ikke til å endre svaret mitt; jeg synes Dry Shampoo Paste funker bedre enn hårpudder, som jeg brukte før.


#9

Maverick sa for siden:

Min eldste bruker «Tribal Chimp Hair Styling Powder» etter å ha blitt introdusert for det på en barber shop (den i Storgata med gammel mc i vinduet).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.