Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Billig og bra røykvarsler - finnes det?

#1

frukt sa for siden:

Trenger røykvarslere som kan seriekobles. Har fått noen av faren min fra biltema. Men de bruker AA batterier, og de må byttes så ofte synes jeg. Varer 9 volt batterier lengre, eller det bare batteriene mine som er dårlige? De er oppladbare.



#3

frukt sa for siden:

Den ser ok ut, takk for tips. :blomst:


#4

millact sa for siden:

www.mintest.no/roykvarsler/

Mine ble nok kjøpt i 2014 tenker jeg, så det er nok kommet nyere ting på markedet nå, men da var de i alle fall veldig gode.


#5

mrc sa for siden:

Husk at de aller fleste røykvarslere har holdbarhet 7-10 år fra produksjonsdato. Det står gjerne "utgangsdato" på brannvarslerne. Fra en røykvarsler ble produsert til man kjøper den kan det også ha gått en god periode.

Jeg mistenker at det er svært svært mange som sitter med røykvarslere som har gått ut av dato.


#6

jolie sa for siden:

Jeg var ikke oppmerksom på dette. Leier, og hvis man skal se standarden sett under ett er røykvarslerne sikkert fra 90-tallet. Senest tidlig 2000. Så jeg har nå kjøpt nye som jeg har klistret opp ved siden av. Jeg orker ikke skru ut de gamle og lage store hull i taket.


#7

frukt sa for siden:

Det ante ikke jeg heller. Takk for info,mrc.


#8

millact sa for siden:

Ja, klar over det. Flyttet for to uker siden, så her er alt splitter nytt.

Tror ikke mine gamle er gått ut enda, men nye eiere fikk med kvitteringer på de og det står nok en dato på varslerne.


#9

Karamell sa for siden:

Noterer på mental handleliste. Våre er sikkert fra da huset var nytt i 98. Men sensitive - DET er de! Den på stua og den i gangen går ofte ved bruk av stekeovn på kjøkkenet, og de på soverommene ved badet går ofte når noen har dusjet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.