Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kanonhallen på Løren - hva bør man vite?

#1

Charlie sa for siden:

Vurderer billetter til «Agnes Cecilia» på Nationaltheateret. Ser det er på Kanonhallen. Er det noe det er lurt å vite? Ser ut som setene er på to sider av scenen? Står de flatt på gulvet? Får man kink i nakken på første rad? :vetikke:

Hva slags seter burde man gå for? Noe man burde vite om pause/do/kiosk/garderobe eller praktiske ting?

Vi kommer i så fall langveis fra, fint å vite om det er noen innsidetips. :ja:


#2

Maverick sa for siden:

Mener å huske at vi har bygd tribuner der for litt siden, så stolene er nok ikke flatt på gulvet.

(Og det er det jeg vet. :knegg: )


#3

Charlie sa for siden:

Ikke verst bare det!! :elsker:


#4

Maverick sa for siden:

Om Nationaltheatret skulle ha funnet på å rive tribunene på egenhånd tar jeg dog ikke ansvar for det. Man veit aldri med disse statlige institusjonene. :skuffet:


#5

Anda sa for siden:

2 timer ink pause; www.nationaltheatret.no/forestillinger/agnes-cecilia/?gclid=CjwKCAiAsYyRBhACEiwAkJFKoifhq7KCSycw6sDEKmNiHXMTPSXfDBLpsfxdlG4EJcQ084AQgZ6AFhoCnSMQAvD_BwE

Jeg var på annen forestilling der for et par uker siden, og da sto Mavericks tribuner der; en på hver side av scenegulvet. Trangt inngangsparti med bar, mulighet for å ta med drikke inn. Sjekket ikke do - og garderobe, kåpa ble med inn (forestilling uten pause).

Og 10 min etter forestillingsstart toget en hel liten delegasjon inn, ledet av en ansatt. De hadde møtt opp i Oslo sentrum. :knegg:


#6

Madicken sa for siden:

Du vet det har vært/er pandemi når du leser Koronahallen på Løren.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.