Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Devold Expedition Hoodie, størrelse?

#1

Hyacinth sa for siden:

Ønsker meg en slik ulltrøye (eller er det mer som en genser?) og nå er den på salg. Hvordan er den i størrelsen? Jeg er normalt en S, men jeg har veldig lange armer. Skal jeg safe og gå for M, og gjør det noe om den blir litt stor?


#2

My sa for siden:

Den er normal i størrelsen. Den er lang i ermene, fordi den har sånn tommelhull nederst på mansjetten. Men det gjør ikke noe om den blir litt stor heller, den er jo litt kroppsnær i fasongen. Jeg har en slik i min normale størrelse, og jeg har også lange armer. Elsker den! :hjerter: Min absolutte favoritt.

Skrevet med forbehold om at de ikke har endret på dem de siste årene, min er noen år gammel, kjøpt på fabrikkutsalget på Dyrkorn.


#3

Hyacinth sa for siden:

Og hvordan er kvaliteten? Har forstått at den er tykkere enn mange ulltrøyer. Er den myk?

Jeg misliker Kari Traa-ullen min (Rose) mer og mer, den er stikkete og ukomfortabel, synes jeg. Jeg har ull fra Devold, men det er Breeze. Den er i S, men ermene er for korte.


#4

Hyacinth sa for siden:

Takk! Fortell mer! Er den verdt pengene altså? Når bruker du den?


#5

My sa for siden:

Jeg synes absolutt den er verdt pengene ja (jeg betalte riktignok ikke helt full pris, siden den ble kjøpt på en outlet), tror jeg kjøpte min i 2016, og den er like fin. Jeg bruker den mest på tur, enten som eneste mellomlag, eller under en tykkere genser hvis det er veldig kaldt. Bruker den også av og til hjemme, bare som en god kosegenser. Min er ensfarget svart, så den kan fint brukes i hverdagen også. Den er litt tykkere en de andre Devold-genserne jeg har ja, og litt bedre "hold" i stoffet. Den er likevel myk, som i myk mot huden slik at den ikke klør (også med forbehold, jeg er ikke ømfintlig, så det synes jeg som regel ikke uansett). Jeg har lyst på en til ...

... og ser den er på tilbud nå :jupp: www.devold.com/nb-no/produkttype/langermet-ulltroeye/expedition-woman-hoodie2/?color=203A


#6

Hyacinth sa for siden:

Ja, det er det samme tilbudet som jeg ble fristet av. :knegg: Lurer på om jeg skal gå for en sånn.


#7

løve70 sa for siden:

Jeg har den også i min normale størrelse. Jeg har også lange armer :knegg: Har en hjemme og en på hytta. Den er myk og veldig varm. Jeg kjøpte den til hjemmebruk med tanke på å bruke i stallen på de kaldeste dagene.

Erfaringsmessig er Devold normalt i størrelsen, ikke lite som f.eks Kari Traa kan være.

Kan absolutt anbefale denne om du vil ha en ulltrøye som er varmere enn de 'vanlige'


#8

Niobe sa for siden:

Den er stor i str, men det er alt fra Devold, synes jeg. Og denne er ganske lang. Jeg solgte min, jeg brukte den lite for jeg synes hetta var i veien.


#9

Hyacinth sa for siden:

Jeg synes som sagt min Devold Breeze har altfor korte ermer. Det er skikkelig irriterende. Utover ermelengden er den normal i størrelsen.


#10

Retz sa for siden:

Min er gammel og av zip-typen, men god og rommelig i min vanlige størrelse. Mansjetter med tommelfingerhull gjør at ermene har bra lengde. Veldig myk og utrolig varm. Jeg brukte mitt sett som nattøy da jeg teltet i høyden oppe i Atlasfjellene. Snø og billig sovepose til tross, Expedition gjorde susen og jeg var aldri kald.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.