Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Utdrikningslag for voksne

#1

amo sa for siden:

Skal i utdrikningslag, 12 voksne damer. Det er så koselig, to voksne som gifter seg etter 30 år som samboere. :hjerter:
Vi skal ha hesteskyss, pizzakokk og overnatte på en gammel støl som er modernisert. Koseklær, bål og bobler. De fleste av oss har kjent hverandre siden videregående, og det blir gøy å treffes gjen. Noen sees ofte, andre sjeldnere.
Men har dere forslag til enkel underholdning? Ett eller annet ala 71 gr eller kompani lauritsen aktivitet? Vi trenger litt puls og litt action, men må være enkelt å gjennomføre uten for mye utstyr.


#2

My sa for siden:

Må dere det altså? For meg høres koseklær, bål og bobler ut som nok i massevis. :hjerter: Men jeg har lite behov for puls og action.

Innser at det var et dårlig innspill, og slett ikke svar på det du spør om, men det er i alle fall greit å tenke over om man faktisk , eller om man bare "må" fordi man har hørt at det liksom er slik det skal være, og tror at det er det alle andre vil ha, hvis du skjønner. Mest fordi jeg personlig ikke greier å komme på en eneste slik aktivitet som jeg hadde syntes vært noe annet enn ren plikt, og avbrudd fra alt det hyggelige. Men folk er forskjellige.


#3

Svanen sa for siden:

Jeg er nok som My, må jeg innrømme. Ikke press at man "må" iallefall. Jeg kunne ha vært med på en enkel og uhøytidelig quiz/kahoot om bruden eller hverandre. Men hadde klart meg fint uten det og.
Hilsen kjedelig Svanen


#4

Anne C sa for siden:

Jeg er også kjedelig. For meg hadde det som er planlagt så langt vært mer enn nok.


#5

Nenne sa for siden:

De seinere årene har vi hatt curlingturnering på julebordene våre. Bordcurling. Det er skikkelig moro og veldig lavterskel og alle kan være med, ingen forkunnskaper nødvendig. De med sterkest konkurranseinstinkt kan få puls av dette, de fleste vil bare ha det moro.

Du trenger bare et langt bord, ev. en hvit/lys duk og selve steinene. Hvis du googler finner du masse å få kjøpt for noen hundrelapper.

Her for eksempel: www.boardgamer.no/produkt/bordcurling


#6

amo sa for siden:

Må og må. Bruden som er treningsnarkoman ala treningsfrue, så hun vil nok elske slik aktivitet. Vi må alltid på bootcamp, topptur om vi er med henne på hytta, mn alltid innslag bobler ol når vi andre trenger motivasjon…..Stølen ligger rett under Melderskin, bare sinnsykt glad vi ikke skal opp der først, de kunne faktisk prestert å gifte seg der. :o


#7

My sa for siden:

Ja, det handler om å kjenne den som skal feires. Så hvis bruden er av typen som elsker sånt, så er det selvsagt bare å kjøre på (så får resten bare lide seg gjennom det :sparke: neida. Joda ... ). Men da har dessverre ikke jeg noen forslag å komme med, men det er sikkert mange som har massevis.


#8

amo sa for siden:

Ja, jeg har nok fått oppdraget for jeg er den som pleier å lide mest, .jeg er best på «afterski» og bobler….men det er en vanvittig artig og positiv gjeng, så jeg holder ut. :knegg:


#9

Syrinx sa for siden:

Skal man ikke gå litt ut av comfort-sonen på utdrikningslag da? Arranger totalt chillehelg. :knegg:

Jeg tenker at Mesternes Mester kan ha noen aktuelle øvelser.


#10

Chablis sa for siden:

Google mesternes mester oppgaver og plukk ut det du ønsker derfr.


#11

amo sa for siden:

Ble fantastisk opplevelse, liten tur i nydelig vær, hesteskyss,bobler og bålpannekos i nasjonalparken. Overnatting på et gammelt sel med trubadur, allsang og levering av steinbakt pizza.
Hun ble så tatt på sengen, så overrasket.


#12

My sa for siden:

Høres veldig koselig ut! :hjerter:


#13

liefje sa for siden:

Å herlig!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.