Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Loungestol

#1

Mamari sa for siden:

Jeg har kjøpt en Ikea sofa, modell Vimle, 3 seter ,med lave armlener i stoff Gunnared Beige. So far so good..... men jeg trenger jo en lenestol /loungestol også. Stuen min er liten, så stolen kan ikke ruve så mye siden sofaen er såpass "tung". Øvrige farger i stue er lyse lingardiner, lyse vegger. Er i innredningsmodus i ny leilighet så det er mye som må på plass:nikker:

Jeg blir så glad om noen har innspill til en godstol/fin stol/loungestol/lenestol:jupp:

[ATTACH]66756[/ATTACH]


#2

IzziCreo sa for siden:

Ikea Strandmon :hjerter:

Den er nett i fasongen, så krever ikke så stor plass. Tidløst design og ikke minst veldig god å sitte i. Den fås i mange forskjellige farger, stoffer og i skinn.


#3

Myria sa for siden:

+1 på Strandmon.


#4

frukt sa for siden:

Siesta fra Hjelle er en av mine favoritter.


#5

Syrinx sa for siden:

Nå måtte jeg lese meg opp på lokal møbelhistorie, for jeg har vokst opp (og jobbet med) at Siesta lages på Vestlandske. Men du har helt rett, Hjelle har tatt over. Så takk for at du førte meg til oppdatert kunnskap. :riktig:

Jarnes.no sin Linnea hvilestol er veldig fin synes jeg.



#7

Mamari sa for siden:

Tusen takk for gode innspill dere - jeg skal gå igjennom falle orslagene. Ikke lett å navigere i møbelkartet kjenner jeg, mye å sette seg inn i.


#8

m^2 sa for siden:

Godstolen min er en som heter Enjoy fra Top-Line i rustrødt, med puff. Den er utrolig god. (bildet er fra en eller annen møbelbutikk på nett)
Vi har IKEA Strandmon også, det er en god toer, men godstolen min er bred nok at jeg kan ha beina under meg eller til og med sitte litt på skrått - det er ikke Strandmon. Dessuten er puffen mindre på Strandmon.


#9

Karamell sa for siden:

Avbefaler den vi har, for den er vond for ryggen. Den heter Pola fra Bohus.


#10

IzziCreo sa for siden:

Jeg sitter sånn i Strandmon, men jeg er ikke lengre enn 167 da så det kan kanskje ha noe å si? Jeg sitter forøvrig aldri med bena ned, og jeg foretrekker de oppunder meg fremfor på pallen (selv om jeg varierer litt).


#11

Mamari sa for siden:

Griselekker stol, men den blir nok for ruvende der jeg skal plassere den og i forhold til sofa. Jeg har ca. 85 cm.plass til stolen .


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.